Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışıyor C++ Metin2 (DX9) - Mini Source (Design)

3.67 yıldız(lar) 3 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

o sen var ya sen icindeki kin ve hırs senin beynini düsünmesini zorlastırıyor buna devam etme derim git kendi denginde oyna :D
sanal böyle bişe ezgi abla karşımda olsa diz çöküp itaat edicek insan kendini :D vidoelar çocukça işlerle cvp veriyimde yeri dolsun diye susmak bilmeyen birine dönüştürmüş oysa aptal insan değilde okudugunu anlarsan snn için iyi şeyler soylediğimi yapıcı şekilde bir proje varsa bilmeyenlerde faydalansın bilenler ztn biliyor diye soylediğim konuyu aldın nereye götürdün knsmak için konuştugunu düşünuyorum artık ara ver .d

ah gökhanım benim yazdıklarımdan hiç birsey anlamadın gökhanım az birsey anlasaydın sana 🧠 bunu Allah tan istemezdim gökhanım senin o mininacık beyinin var ya o beyinin iste bu kadar anlamsız ve islevsiz çalıstıgı için merak etme gökhanım seni o kadar assaladıktan sonra bile sen hayla kendini haklı çıkarmaya çalısman beni öldürüyor güldürmekten gökhan sunu bil sen sadece benim için eylence kaynagısın :)
snn capın bana hcbr alanda yetmez forumdan kendi içsel duygularını tatmın edersin :D hadi işine sen gel benm foruma 20 bin lişi içind ebana karşı haklı çık harbı güldürüyorsun şunu yazan yazan adamın yaşı büyük olamaz :D gülmekten yazamıyorum eski forum üyesisin kişi bulunduğu yerin alfasıdır diye bir söz vardır bunu bile anlamazsınz sen :D şuan egon tatmın ediliyor dolaylı yoldan bu yüzden bu kadar cahilsin duygusal güçü zayıf ınsan oldugunu sana başta soyledim ya evlat :D bu kondua beni yaptıgın hatan ile kesinleştirdin sana tavsiyem tanımadıgın hayata başlık atma hersey sanal değil inan bana dahada yazma artık ara ver ınsanların canını sıkmaya hakkımız yok :D

snn capın bana hcbr alanda yetmez forumdan kendi içsel duygularını tatmın edersin :D hadi işine sen gel benm foruma 20 bin lişi içind ebana karşı haklı çık harbı güldürüyorsun şunu yazan yazan adamın yaşı büyük olamaz :D gülmekten yazamıyorum eski forum üyesisin kişi bulunduğu yerin alfasıdır diye bir söz vardır bunu bile anlamazsınz sen :D şuan egon tatmın ediliyor dolaylı yoldan bu yüzden bu kadar cahilsin duygusal güçü zayıf ınsan oldugunu sana başta soyledim ya evlat :D bu kondua beni yaptıgın hatan ile kesinleştirdin sana tavsiyem tanımadıgın hayata başlık atma hersey sanal değil inan bana dahada yazma artık ara ver ınsanların canını sıkmaya hakkımız yok :D
gökhanım benim haklısın sensin en büyük sensin seni kimse yenemez gökhannn :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD konuştukça batıyorsun sana Allah tan 🧠 bunun takviyesini tez vakit te sana vermesini istiyorum :) gökanım benim küçücük minigim benim

gökhanım benim haklısın sensin en büyük sensin seni kimse yenemez gökhannn :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD konuştukça batıyorsun sana Allah tan 🧠 bunun takviyesini tez vakit te sana vermesini istiyorum :) gökanım benim küçücük minigim benim
sanal gerçeklik böyle bişedir algıları ınanmak isteidğin şekilde yürütür gerçek adamlar ise sosyal çemberine duyguları tarafından :D yönetilen adamları almazlar gerçi erkekmisin kızmısın bilmiyoruz isim ezgi hanım sanırım neyse sana başarılar uzatmayalım ınsanların canını sıkmayalım diyelim.

sanal gerçeklik böyle bişedir algıları ınanmak isteidğin şekilde yürütür gerçek adamlar ise sosyal çemberine duyguları tarafından :D yönetilen adamları almazlar gerçi erkekmisin kızmısın bilmiyoruz isim ezgi hanım sanırım neyse sana başarılar uzatmayalım ınsanların canını sıkmayalım diyelim.
evet gökhan sanal gerceklikte yaşamayı bırak bencede biraz gururlu olda yerin dibine girmiş ken çıkmayı deneme bence zaten bu forum da olsun diger forum larda olsun seni zerre kadar umurasayan kimseyi bulamayız :D neyse sıkılmasın millet senin gibi biri ile dalga gectigimi gördüklerinde dayanamayıp gülüyorlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri