Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışıyor C++ Metin2 (DX9) - Mini Source (Design)

3.67 yıldız(lar) 3 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

evet gökhan sanal gerceklikte yaşamayı bırak bencede biraz gururlu olda yerin dibine girmiş ken çıkmayı deneme bence zaten bu forum da olsun diger forum larda olsun seni zerre kadar umurasayan kimseyi bulamayız :D neyse sıkılmasın millet senin gibi biri ile dalga gectigimi gördüklerinde dayanamayıp gülüyorlar
okudugunu anlamdıgın olay bu zaten :D bundan bahsettim insan var oldugu ortamın alfasıdır sen çok iyi futbolcu olupta sahneye cıkan bir şarkıcı gibi destek görmezsin snn anlamayacagın seyler insan piskolojısıne vs bnm ile girme :D kazanamazsın cünkü bir insan ile konuşurken bile anlayacagı seviyede konuşursun ben kendimi snn sveiyene düşürdüm anla diye ama dahada düşüremem biraz kendini geliştirmen lazm anlaman için der rollo tomassı :D ınan anlamayacagını bildiğimden o akdar emnim ki hala konuşmayı uzatma peşindesin hala kör bir ezber yapıyorsun eğer km oldugumu vs cidden öğrenmek istiyorsan sana kişisel tüm herşeyimi atarım bakarsın :D kırmayız. saklımız gizlimiz yok

okudugunu anlamdıgın olay bu zaten :D bundan bahsettim insan var oldugu ortamın alfasıdır sen çok iyi futbolcu olupta sahneye cıkan bir şarkıcı gibi destek görmezsin snn anlamayacagın seyler insan piskolojısıne vs bnm ile girme :D kazanamazsın cünkü bir insan ile konuşurken bile anlayacagı seviyede konuşursun ben kendimi snn sveiyene düşürdüm anla diye ama dahada düşüremem biraz kendini geliştirmen lazm anlaman için der rollo tomassı :D ınan anlamayacagını bildiğimden o akdar emnim ki hala konuşmayı uzatma peşindesin hala kör bir ezber yapıyorsun eğer km oldugumu vs cidden öğrenmek istiyorsan sana kişisel tüm herşeyimi atarım bakarsın :D kırmayız. saklımız gizlimiz yok
ah gökhanım instegrama yayın aç git sen yanına sütünü de al iç sen zaten gökan açık açık yazıyorum seni kimse umurasamıyor ki kimsenin umurunda degil sin sadece hayal dünyanda yaşayan ve orda ölmeyi bekleyen kisilikten ibaretsin kaldı ki benim gibi biri sana yazıyorsa sadece bil gi eglencesine yazıyordur yoksa seni %00000000000.1 bile umursamazlar :D

şimdi gece gece tek tek yorumları silecem tartışmayı sonlandırın devamı gelirse işlem uygularım canlarım hayırlı forumlar developerlik yolunda başarılar <3

madem küfür edeçegiz gökan rezili ben yine saygımı bozmayaçagım çünkü sen konustukca batıyorsun battıkca konusuyorsun çıkmaya çalısıyorsun sana söylüyorum hiç anlamıyorsun sana diyorum ki 29k kisi falan zerre kadar umurumda degil sen 18 yılda 29k kisi toplamassın ben senin icratlarını yapalı yıllar oldu gölhan bey bence daha fazla yazma yazdıkca insanlar'ı güldürmeyi bırak derim artık karınları ağrımıştır :D
cahil oldugun burdan belli işte inan bana cahilsin youtubede hangi alanda olursan ona göre abone alırsın kendini inşa etmek hayatta en zor şeydir bir adamın kendini taşıma şekli asla yalan soylemez ınsanlar üzüleceği gerçekler yerine ınanacağı yalanları seçer bu yüzden arabesk kültürden gelip pembe dizilere fallara ınanan yüzeysel konulara ınanan ınsanlar çok ? ciddi cahilsin sn forum dıyorsun ya sana kendimi kanıtlamak için yazmakta ıstemiyorum bizim piyasadaki forumlar 1 2 tane değil kanlalrda öyle 100lerce kanalı osu busu var yüksek değer adamlar bn sana soylediğim hiçbir şeyin cevabını alamadım çok farklı yerden giriyorsun anlamadıgın bu birde senin önemsenmek dediğin şey kimse kimseyi önemsemez ki herkes senden aldıgını alır bu böyledir insanın özü namkördür ama bu bir şekilde gelişme şeklidir senın alanın insan ile ilgili bir alan mi değil sen kendi alanında başarılı bir adamsın olayları çektiğin konuştugun yerler çok saçma sana başında bile iyi birşey soyledim onu nerden nereye taşıdın kötü birşey değildi oysa dedin ki ınsanlara yardım edıyorum ne güzel bnde inkar etmedim ztn bunu daha anlıyacak sekilde yapamazmızın dedim :D

şimdi gece gece tek tek yorumları silecem tartışmayı sonlandırın devamı gelirse işlem uygularım canlarım hayırlı forumlar developerlik yolunda başarılar <3
teşekür ederim iyi forumlar iyi aksamlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri