- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 769
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,280
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hangi yazılım diline hakimseniz örnek veriyorum C++ eyer ki birazda metin2 de hile kodlama ile bilginiz varsasaltanat bir de karakteri nasıl yürüteceğiz hala onu anlayamadım pathfinding yöntemleri denedim paket ile ama olmadı
localplayer yani _EnableSkipCollision dedigimiz mov ecx(metin2client.bin+0x231312321) adresini aldıktan sonra reclass dedigim gibi bakarak
genel de PythonPlayer icerisinde olur
metin2client.bin+0x231312321 / python player + 30 diyelim örnek bunlar metine yada npc ye kostugunuz da 3 degeri ve altında DWORD degeri olur alın onları (yürütme bu kadar)
simdi EnableSkip de lea ve mov topladıgınızda cıkan sey Collision dur -8 yaparsanız size vid verir
verdigi vid'i entitylist den yada alive den yazdırırsanız kosucaktır
entitylist bulunumu - karakterinizin x y z yada saldırı hızı yada hareket hızı nı cıkartın ve cıkan sonuclarda 0x0 ve 0x4 0x8 leri silip reclass'dan tekrar bakın
- Konular
- 2
- Online süresi
- 18h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Ay
- Başarım Puanı
- 13
- MmoLira
- 261
- DevLira
- 0
Hangi yazılım diline hakimseniz örnek veriyorum C++ eyer ki birazda metin2 de hile kodlama ile bilginiz varsa
localplayer yani _EnableSkipCollision dedigimiz mov ecx(metin2client.bin+0x231312321) adresini aldıktan sonra reclass dedigim gibi bakarak
genel de PythonPlayer icerisinde olur
metin2client.bin+0x231312321 / python player + 30 diyelim örnek bunlar metine yada npc ye kostugunuz da 3 degeri ve altında DWORD degeri olur alın onları (yürütme bu kadar)
simdi EnableSkip de lea ve mov topladıgınızda cıkan sey Collision dur -8 yaparsanız size vid verir
verdigi vid'i entitylist den yada alive den yazdırırsanız kosucaktır
entitylist bulunumu - karakterinizin x y z yada saldırı hızı yada hareket hızı nı cıkartın ve cıkan sonuclarda 0x0 ve 0x4 0x8 leri silip reclass'dan tekrar bakın
skipcollision da takılıyorum işte her sunucuda farklı işliyor bu olay mesela saltanatta bu dediğin gibi değil discordun var mı oradan konuşalım sorun olmazsa
- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 769
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,280
- DevLira
- 0
discord adınızı yazarsanız ekleyecegim iyi aksamlar iyi forumlarskipcollision da takılıyorum işte her sunucuda farklı işliyor bu olay mesela saltanatta bu dediğin gibi değil discordun var mı oradan konuşalım sorun olmazsa
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)