Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
/////
Son düzenleme:
playerx ten geri giderek 6 değerini bul istediğin adres o yanlış hatırlamıyorsam onehitin bir ilerisinde de olabilirMerhabalar metin2'de otomatik saldırı yapmaya calısıyorum. Herşeyi yaptım fakat etrafımdaki varlıkları mobların vidlerini aldığım kısımda metin , mob , npc , player hepsi var eğer yakınımda npc varsa en yakın oysa npcye atak yapmaya calısıyor. NPC metin mob player gibi ayırt ediceğim type'yi bulamadım bunu nasıl yapabilirim yardımcı olabilicek var mı?
denedim ama bir sonuç alamadım. oto avda sadece mob'a saldırsın istiyorum şuanda herşeyin vid'ini alıyor herşeye saldırıyor.playerx ten geri giderek 6 değerini bul istediğin adres o yanlış hatırlamıyorsam onehitin bir ilerisinde de olabilir
oto av da o adresi eşitleyeceksin 2 ise metin e 0 ise mob a saldırırdenedim ama bir sonuç alamadım. oto avda sadece mob'a saldırsın istiyorum şuanda herşeyin vid'ini alıyor herşeye saldırıyor.
size özel mesaj attım bakabilirmisiniz.oto av da o adresi eşitleyeceksin 2 ise metin e 0 ise mob a saldırır
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)