Wait Range Damage Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Csezen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

peki çalışmaması sunucu kaynaklı mı bu fake range olayının ? çünkü model x,y,z ye target mobun x,y,z sini yazıp target damage gönderiyorum çalışmıyor uzaktan.

Sunucu kaynaklı olabilir önce bi çalışan sunucu da dene normal target çalışıyor mu bazı sunucularda işlemesi için space basman gerekebilir

Anladım, Model XYZ dilden bağımsız yani C# da verdiği etki ile C++ da ki aynı o yüzden yukarıda öyle dedim (ben bunları çok test ettim) C# da hasarı göndermeden önce sendstate yolla(ayrı) ardına sendbattle büyük ihtimal sen aynı kod bloğunda kullanıyorsun shellcode i

peki çalışmaması sunucu kaynaklı mı bu fake range olayının ? çünkü model x,y,z ye target mobun x,y,z sini yazıp target damage gönderiyorum çalışmıyor uzaktan.
isDead kontrolü ekleyebilirsin fakat sendstate ile uğraş daha kesin sonuç daha verimli yol

şöyle ki target damage şu anda çalışıyor. is dead kontrolü yapıyorum mutlaka zaten. sendstate i yapamadım sürekli program crash veriyor ondan dolayı test etmeside bir hayli yorucu oluyor. bende model x,y ve z koordinatına target mobun x,y ve z sini yazıyorum. yani sağ tıkladığım moba modeli gönderiyorum. sonrasında target damage gönderiyorum ancak uzaktan hasar işlemiyor yine dibine girmem gerekiyor. onu çözemedim. sendstate in mantığını anladım ama yapamıyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)