- Konular
- 13
- Online süresi
- 6d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 120
- MmoLira
- 2,055
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
peki çalışmaması sunucu kaynaklı mı bu fake range olayının ? çünkü model x,y,z ye target mobun x,y,z sini yazıp target damage gönderiyorum çalışmıyor uzaktan.
- Konular
- 8
- Online süresi
- 1mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 107
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 1 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 4,279
- DevLira
- 0
Sunucu kaynaklı olabilir önce bi çalışan sunucu da dene normal target çalışıyor mu bazı sunucularda işlemesi için space basman gerekebilir
- Konular
- 82
- Online süresi
- 1mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 224
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 12,393
- DevLira
- 0
Anladım, Model XYZ dilden bağımsız yani C# da verdiği etki ile C++ da ki aynı o yüzden yukarıda öyle dedim (ben bunları çok test ettim) C# da hasarı göndermeden önce sendstate yolla(ayrı) ardına sendbattle büyük ihtimal sen aynı kod bloğunda kullanıyorsun shellcode iben c# üzerinden uğraşıyorum. ondan kaynaklı sorun yaşıyorum zaten. send state adresine c# üzerinden paketi gönderiyorum ancak işe yaramıyor. c++ kullansam büyük ihtimalle sorun olmayacaktı. bende model x, y, z ye target mobun x,y,z sini yazdırıyorum ancak bu sefer target damage göndermiyor. yani amacım trollemek yada boşa vakit kaybı yaratmak değil. hem ben öğrenmeye çalışıyorum oyunun mantığını. hemde diğer arkadaşlarda okudukça eminim ki kafalarında fikirler oluşacaktır. faydalı olabileceğini düşünüyorum. 100-300 aralığında 2 tane koordinat değeri var. 12C,130,134 ve 1C4,1C8,1CC. hatta 344,348,34C yide denedim. evet karakteri gönderiyor gibi yapıyor ancak target damage göndermeme rağmen hasar işlemiyor hala uzaktan.
- Konular
- 82
- Online süresi
- 1mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 224
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 12,393
- DevLira
- 0
isDead kontrolü ekleyebilirsin fakat sendstate ile uğraş daha kesin sonuç daha verimli yolpeki çalışmaması sunucu kaynaklı mı bu fake range olayının ? çünkü model x,y,z ye target mobun x,y,z sini yazıp target damage gönderiyorum çalışmıyor uzaktan.
- Konular
- 13
- Online süresi
- 6d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 120
- MmoLira
- 2,055
- DevLira
- 0
şöyle ki target damage şu anda çalışıyor. is dead kontrolü yapıyorum mutlaka zaten. sendstate i yapamadım sürekli program crash veriyor ondan dolayı test etmeside bir hayli yorucu oluyor. bende model x,y ve z koordinatına target mobun x,y ve z sini yazıyorum. yani sağ tıkladığım moba modeli gönderiyorum. sonrasında target damage gönderiyorum ancak uzaktan hasar işlemiyor yine dibine girmem gerekiyor. onu çözemedim. sendstate in mantığını anladım ama yapamıyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)