xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Onelya Hosting Şikayet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan barlasgltk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba,

10/07/2025 tarihinden bu yana Onelya Hosting üzerinden kullandığım Metin2 sunucusunda büyük bir sorun yaşıyorum. Sunucuda bulunan Offline Shop sistemi reboot (yeniden başlatma) sonrasında düzgün çalışmıyor ve shop’ta bulunan itemler tamamen kayboluyor.

Bu sorunu defalarca destek ekibine iletmeme rağmen yaklaşık 1 aydır hiçbir çözüm bulunamadı. Tarafıma sadece SRC dosyası verildi. Bu dosyayı ben istemedim — kendileri "verebiliriz" dediklerinde, "tamam, verebilirsiniz" dedim. Ama ben teknik sorunları kendim çözmek için değil, çalışır durumda bir sistem almak için ödeme yaptım. Her ay düzenli olarak fatura + vergi dahil ödemelerimi yapmaktayım.

En son destek ekibi, bu sorunu çözmek için bir developer’a tuttuklarını, pazar değişimi için 2500 TL tuttuğunu belirtti. Bu rakam yüksek geldiği için kendileri bu desteği vermemeyi tercih etti. Bu da gösteriyor ki sorun ortada ve Onelya Hosting de teknik eksikliği kabul ediyor, ama çözüm üretmek yerine müşteriyi kendi başına bırakıyor.

Üstelik yazışmalarımda saygılı ve yapıcı bir dil kullanmama rağmen, tarafıma "tehditvari konuşuyorsunuz" gibi bir ithamda bulunuldu. Bu tamamen asılsızdır. WhatsApp görüşmelerimiz elimde mevcut ve gerekirse burada paylaşacağım. Yazışmalar okunduğunda haklı tarafın kim olduğu zaten açıkça görülecektir.

Artık bu süreçten çok yoruldum. Bu nedenle yaşadığım mağduriyeti TURKMMO topluluğuyla paylaşmak istedim. Aynı zamanda, devam eden ilgisizlik nedeniyle hukuki ve yasal haklarımızı kullanacağımızı da beyan ediyorum. Ödenen tüm sunucu tutarlarının iadesini talep ediyorum

Bu firmadan hizmet almayı düşünenlere dikkatli olmalarını önemle tavsiye ederim.

İyi forumlar.

Ekli dosyalar

• Kanıt 2.png
    Kanıt 2.png
    66 KB · Görüntüleme: 0
  • Kanıt 10.png
    Kanıt 10.png
    70.5 KB · Görüntüleme: 0
  • Kanıt 9.png
    Kanıt 9.png
    57.2 KB · Görüntüleme: 0
  • Kanıt 8.png
    Kanıt 8.png
    67.4 KB · Görüntüleme: 0
  • Kanıt 6.png
    Kanıt 6.png
    91.7 KB · Görüntüleme: 0
  • Kanıt 7.png
    Kanıt 7.png
    29.3 KB · Görüntüleme: 0
  • Kanıt 5.png
    Kanıt 5.png
    60.7 KB · Görüntüleme: 0
  • Kanıt 3.png
    Kanıt 3.png
    65.3 KB · Görüntüleme: 0
  • Kanıt 1.png
    Kanıt 1.png
    136.1 KB · Görüntüleme: 0
  • Kanıt 4.png
    Kanıt 4.png
    64 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
Gerekli Kanıtlar 1

Ekli dosyalar

• Kanıt 15.png
    Kanıt 15.png
    66.1 KB · Görüntüleme: 0
  • Kanıt 16.png
    Kanıt 16.png
    55.4 KB · Görüntüleme: 0
  • Kanıt 14.png
    Kanıt 14.png
    83.6 KB · Görüntüleme: 0
  • Kanıt 13.png
    Kanıt 13.png
    75.6 KB · Görüntüleme: 0
  • Kanıt 12.png
    Kanıt 12.png
    93.3 KB · Görüntüleme: 0
  • Kanıt 11.png
    Kanıt 11.png
    83.7 KB · Görüntüleme: 0
  • Kanıt 21.png
    Kanıt 21.png
    71.6 KB · Görüntüleme: 0
  • Kanıt 20.png
    Kanıt 20.png
    72.7 KB · Görüntüleme: 0
  • Kanıt 18.png
    Kanıt 18.png
    65 KB · Görüntüleme: 0
  • Kanıt 17.png
    Kanıt 17.png
    53.6 KB · Görüntüleme: 0
Gerekli Kanıtlar 2

Ekli dosyalar

• Kanıt 23.png
    Kanıt 23.png
    74.6 KB · Görüntüleme: 0
  • Kanıt 22.png
    Kanıt 22.png
    66.1 KB · Görüntüleme: 0
  • 27.png
    27.png
    93.1 KB · Görüntüleme: 0
  • Kanıt 24.png
    Kanıt 24.png
    72.6 KB · Görüntüleme: 0
  • Kanıt 25.png
    Kanıt 25.png
    78.6 KB · Görüntüleme: 0
  • Kanıt 26.png
    Kanıt 26.png
    89.7 KB · Görüntüleme: 0
Herhangi bir problem yoktur. Kişi özelleştirme istemektedir.
Offlineshop kuruluyor. Aktif olarak ticaret yapılıyor. Metin2 TC offlnieshop cache sistemi olduğu için reboot sonrası pazarlar kapalı konuma düşüyor. Kendilerine istisna sağlayarak bunu özelleştirmek istedik ve bunun için ücret alınmadı. Akabinde 3-4 dev arkadaş işlem sağladı. Bir sonuca ulaşılamadı. Sunucu hizmeti ve sitesi İlkgünden beri aktiftir. Ayrıca kendileri ücretsiz files kısmından yararlandığı için. Biz gene de kendilerine filesin 4250 + KDV Toplam 5.100 TL olan src halini teslim ettik. Kendileri rahatça işlem sağlasınlar diye. İşlem sağlamak sağlamamak onların elindedir. Tanıtımda belirtildiği gibi tc offlineshop olduğu gözükmektedir. ve Bu TC offlineshop'un cache sistemiyle çalıştığını herkes bilmektedir. Kendisi değiştirebilsin diye 5.100 TL'lik SRC'yi kendilerine ücretsiz sunduk. Kendilerine iyi niyetle yaklaşıp yardımcı olmaya çalışsakta kötü niyetle dönüş aldık. Takdir kendilerinin.

EK GÜNCELLEME;

İlgili müşteriyle süresi bitiminde çalışılmayacaktır. Aktif süresi bittiğinde hizmetini taşımasını istiyoruz ve kendisiyle hiçbir şekilde çalışmayacağız. Farklı bir mesaj dönüşü yapılmacaktır. Haklarını yasal yoldan arayabilir.

Saygılarımızla
onelyahosting.com

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri