- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 769
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,280
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
boş ver zaten görmezden geliyorClient okumayı bilmen lazım veya unknow ile zor yoldan bulursun
- Konular
- 1
- Online süresi
- 1d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 261
- DevLira
- 0
görmezden gelmiyorum. bazı terimler işi bilenler için kolay geliyor olabilir. ama bir konunun linkini atıp anlamamızı beklemen herkesi kendin gibi görüyormuş izlenimi veriyor. hangi seviyede olduğunu bilmiyorum ama biz 100 üzerinden değerlendirirsen daha 1 bile olmaya biliriz. bu yüzden daha acıklayıcı terimler (Yorumlar) ve alıntılar yaparsan belkide görünür olursunboş ver zaten görmezden geliyor

- Konular
- 8
- Online süresi
- 1mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 107
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 1 Yıl 6 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 4,354
- DevLira
- 0
Sanırım araştırmaya üşeniyor
- Konular
- 8
- Online süresi
- 1mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 107
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 1 Yıl 6 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 4,354
- DevLira
- 0
Aslında tam kaynak vermiş sen kendini 1 düzeyde görmemen lazım kodları inceleyip eksiğini tespit etmen lazım bunu çözersen başka takıldığın yerde kendin çözersin ama dediğin gibi hazır istersen sürekli bir yerlerde takılır durursungörmezden gelmiyorum. bazı terimler işi bilenler için kolay geliyor olabilir. ama bir konunun linkini atıp anlamamızı beklemen herkesi kendin gibi görüyormuş izlenimi veriyor. hangi seviyede olduğunu bilmiyorum ama biz 100 üzerinden değerlendirirsen daha 1 bile olmaya biliriz. bu yüzden daha acıklayıcı terimler (Yorumlar) ve alıntılar yaparsan belkide görünür olursun![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)