noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Metin2 Hile İstek Cheat Engine - HP - SP - EXP - Değerleri Nasıl Bulunur ? Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Morezz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Client okumayı bilmen lazım veya unknow ile zor yoldan bulursun
boş ver zaten görmezden geliyor

boş ver zaten görmezden geliyor
görmezden gelmiyorum. bazı terimler işi bilenler için kolay geliyor olabilir. ama bir konunun linkini atıp anlamamızı beklemen herkesi kendin gibi görüyormuş izlenimi veriyor. hangi seviyede olduğunu bilmiyorum ama biz 100 üzerinden değerlendirirsen daha 1 bile olmaya biliriz. bu yüzden daha acıklayıcı terimler (Yorumlar) ve alıntılar yaparsan belkide görünür olursun :)

Sanırım araştırmaya üşeniyor

görmezden gelmiyorum. bazı terimler işi bilenler için kolay geliyor olabilir. ama bir konunun linkini atıp anlamamızı beklemen herkesi kendin gibi görüyormuş izlenimi veriyor. hangi seviyede olduğunu bilmiyorum ama biz 100 üzerinden değerlendirirsen daha 1 bile olmaya biliriz. bu yüzden daha acıklayıcı terimler (Yorumlar) ve alıntılar yaparsan belkide görünür olursun :)
Aslında tam kaynak vermiş sen kendini 1 düzeyde görmemen lazım kodları inceleyip eksiğini tespit etmen lazım bunu çözersen başka takıldığın yerde kendin çözersin ama dediğin gibi hazır istersen sürekli bir yerlerde takılır durursun

Sanırım araştırmaya üşeniyor
Screenshot_1.png

blkide ön yargılı olmayıda bırakmalıyız.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri