raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

1-99 SERVER FİLES ALINACAKTIR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gogo6134
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Okey, yönetim üyesi belirle bakalım. Karşılaştırma yapalım. Packlarından tut, client ve gameye kadar.
Diğer konu, M2End senden önce açılan bir oyun ana altyapısının bana ait olduğunu belirttim. Benden sonraki geliştirmelerin verilmediği de aşikar kendi düzenlemelerini sana neden vereyim? HardSchool2, Murat abinin projesi ve isim aradıklarını altyapıyı neredeyse uzun süre önce aldığını ve senin ismini görüp istediğin karşılık / para ya da manevi olarak bir isteklerinle yapabileceğimi söyledim. En başta yok çektin, sonra vermeyi düşündün. O zaman irisPanel'e bağlıydın ve irisPanel'den oyun açacaktın. Kendi isteklerini önde tutarak isim verdin bende bunu başkasına sattım bunda ne var?

Satın aldıktan 7 ay sonra beni beklemedin, tüm konuşma geçmişlerimiz de burada erkek gibi yayınla. Satın aldıktan sonra M2AllStar'ı açtın ve gayet memnundun her şeyden teşekkürlerine ne oldu? Şu mu var, dosyanı al sonsuza kadar isteklerini yaptır. Oyununu açtın her şeyini düzene soktun benden bu kadar. Onun öncesinde de filesi satmaya çalıştın moderatör bile konuda kanıtladı hani olm ne oldu ya?

Hakkımda konuştukların, Berkay benden kaçtı ülke değişti avrupada taylandda gürcistanda bla bla bla saçmalıklarının gerçeği nerede sahtekar? Hani la göster bana 30-40 maddelik davanın kanıtını ben uyapımı açar gösteririm sana hiç bir haltın olmadığını. Yok vergisiz satıyorum ediyorum nereden biliyorsun :D Yönetim istesin bu gerçek bir şikayet konusuna çevrilsin olay büyüsün kaos büyüsün ben sana ödediğim vergiyi de ispat edeyim hiç problem yok. Hayır vergi vermesem bile bundan sana ne millete beni kötülüyorsun?

Hani bugün Osmanlı'dan Ronin'e hala aktif daha 5-6 oyunum var bunlar problem yaşamadı şikayeti yok senin mi var?
Metis benim müşterim, Mashan MezuPrime müşterisi bunların sana ait olduğuna dair kanıtın nerede benim müşterim diye millete satıyorsun?
Lan onu geç, şu an ki oyunları bile benim referansım diye duyuruyorsun. Sen şizofren hastalıklı bir adamsın.

Kaosa devam edelim, bu bana yarar. Ben doğruyum ve sen yalanlarınla batacaksın.
Ankara'da senden korkmuşum, adresime kadar dükkanımın biliyorsun hani neredesin neden gelmiyorsun?
Telefonum var, bunca olaydır neden aramadın?
Discordum var, neden yazmadın?
Elle tutulur hiç bir şeyin yok anca laftan ibaretsin, DC de yazdığın mesajı süsleyip tekrar gönderiyorsun.
Yönetim üyesi belirle, karşılaştırma yapalım. ak koyun kara koyun ortaya çıksın.
Ama delikanlı gibi, Jinno2 ve Hard2008'de kullandığın konuda sattığın filesi vereceksin.
Han2 de vardı değil mi :D

Diğer hesaplar hakkında da yönetim incelesin sana mı ait değil mi, 2 gün önce açılıp konuya ben aldım süper adam vs diyip beni kötüleyen hesaplar da incelensin. Hiç problem yok.
Benim adım soyadım adresim 5 yıldır herkes tarafından bilinir, anca arkamdan atılır tutulur delikanlısınız hakkınızı arıyorsunuz ya hadi gelin adresime kadar dükkanıma kadar ama yok. Ancak laf Berkay'yı kötüleyim üstünden para kazanayım ama bunu yaparken de onun dosyalarını satayım ve onun referanslarını kendim gibi göstereyim.

Para hırsınız batsın, benlik sorun yok ben durmayacağım.
Benim yaşadığım bu dünyada sana ekmek yedirmemek için en büyük savaşı vereceğim.
Geçmişte de bunu yaptım, aile babasının diye durdum hadi acıdım. Vicdanıma tüküreyim.
Hodri meydan hiç sorun yok.

İstediğin admini seç farketmez truncate

Bekliyorum ama...
Her şeyi kontrol edecek bak bu sevgili üst yöneticimiz @ɑce

Birden Geldin aklımdan içimden
Kalbimde bitmeyen bir parça en temiz yerinden
Sahiden Bekleyen en aptal halime gülen
Sana kızgın sana hasret yine ben

Neden bilmem

Zerre erkeksen, herkese iddia ettiğin şu hakkımdaki 30-40 maddelik davayı da erkek gibi masaya vurursun.

Hatta hani senden korkup ülke ülke kaçmışım ya, dükkanımdayım güzel güzel cispimi ve kolamı aldım seni bekliyorum.

Ama sen ve erkeklik, zor ya... Allah kimseye bu kadar karaktersizlik nasip etmesin. Hatırlıyorum bu filesi satan sen misin dediğimde bunu yapan ******** çocuğudur falan diye konuştuğun günleri de :D Aaah ah. Bu dallamadan files alan varsa (yani benim filesimi) gelsin fixlerini vereyim :D Gidip başkalarına yalvarıyor fixler için ya da bir şeyleri yaptırtmak için onların da Discord ssleri var ama sen developersin ya

Son düzenleme:

Hala bekliyoruz...

im-waiting-aki-and-paw-paw.gif

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri