Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

1-99 SERVER FİLES ALINACAKTIR

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Herkese Selam,

Şuna bir açıklık getirelim öncelikle, farklı hesaplardan files v.s sattığım yok. Günümüzde halan aktif sorunu olmayan bir çok oyuna altyapı sağladım. @Burhan K hesabı @comutansago 'nun hesabıdır. Bunu anlamamak için affedersiniz ama aptal olmak gerekir. Şimdi ben her şeyi adam akıllı açıklayayım ve yalanlarını döktürmesi için @comutansago isimli arkadaşa konuyu bırakalım.

@comutansago 2024'ün son çeyreğine doğru benim dosyalarımı aldı bu doğru. Kendisi bazı problemler de yaşamış, bu da sonuna kadar doğrudur. Hayatım boyunca yaptığım işle ilgili kimseye yalan söyleme ihtiyacı duymadım. Bu arkadaşa desteği benim filesimi ilk satmaya çalıştığı zaman tamamen kestim.

Satış yapmaya çalıştığı konusu : https://forum.turkmmo.com/konu/3912...ac-emek-server-full-optimization-full-packet/

Bu konuyu kendisine gönderdiğimde ben dosyanı satacak kadar karaktersiz değilim lafından, bir milyon yalanla kendisi savundu. Daha sonra moderatör zaten kendisine ait olduğunu kanıtladı konuda da yorumu var. M2AllStar ile açtığı oyunun filesini satmaya çalışmıştı. Her neyse, daha sonra @comutansago ile satış yapmaya başladı ve aşağıdaki olaylar yaşandı.

1755769792031.png

1755769800740.png

1755769809002.png

1755769818868.png

Şu an referans olarak göstermiş olduğu Mashan Prime filesinin, MetisMt2 gibi sunucular da benim normal müşterimdir. Bu arkadaş bir aile babası ama psikolojik rahatsızlıkları olan bir aile babası. Arkamdan ülkeden kaçtığımı, kendisinin bana 30-40 maddeden dava açtığını bu yüzden korkarak kaçtığımı falan söylemiş. Önceki mesajlarında da başkalarına, hatta bir zibilyon insana farklı yalanlarla ondan kaçtığımı falan zannetmiş. Ancak kendisi de çok iyi biliyor ki beni tanıyan herkesin tanıdığı gibi Ankara Kızılay'da sevilen, saygı duyulan bir esnafım ve kendi dükkanım var. Ara sıra yurt dışına çıkmam en normal şey çünkü en başında ben bir Avrupa vatandaşıyım :D

Şüphesiz dalga konusudur ki kendisinden aldığım isime kadar herkese gidip yaymaya çalışıp arkamdan 40 farklı yalan konuşup bir de sahte hesaplarla sahte referans kafasına geçmiş daha da beni kötülemeye başlamıştır :D İşin daha da komik tarafı da X adamının istediği ismi satıp sonra benimle bağdaştırarak millete de dalga konusu olması. Ben bir malı satmadan önce bana yapacağın yanlışta sana desteği keseceğimden tut, elimin bazen yavaş olacağını da zaten belirtiyorum. İşin en komik tarafı da 7/24 köpeğiniz olmamı beklemeniz, yok öyle bir dünya sen hem dosyamı satmaya çalışacaksın hem ben sana hala köpeklik edeceğim öyle mi?

Şimdi şuna gelelim.

1755770127678.png

Sen benden dosya alıp satmaya çalışıp desteğini kestirtmişsin. Daha sonra sallanmayınca arkamdan atıp tutmaya başlamışsın. 2 oyun açtın discordlarından beni banladın dalga geçmeye geldiğimde, birini gidip saçma sapan bi firmadan almışsın zaten oyununu açamadın diğerinde de bahsettiğin problemi yaşamışsın bak şimdi gördüm, sen benim dosyamı satamazsan güncelleme desteğini de alamazsın. Ama ben gelip de senin ya da başka müşterimin oyununa zarar verecek kadar karaktersiz değilim. Ha, bunu yaptıysam da hakkımdır ancak arkaya açık koyacak kadar da karaktersiz birisi değilim. Sen beni taklit eder, benim müşterilerimin oyunlarını ben yaptım ben sağladım diye yalan söylersen kendi pisliklerini de benim üstüme atmaya çalışırsan comutansago da berkay derler.

Şunu sakın unutma, benim şehrime taşındın ve ikimiz de aynı şehirdeyiz. Saygılı edepli bir insanım, yukarıdaki aramızdaki konuşmalarda da gösterdiğim ailene ve sana olan saygı korktuğum anlamını taşımaz. Vergi ödemediğimi iddia ediyorsan, lütfen şikayetçi ol. Benim her yerde adım soyadım adresim aile bilgilerim de belli. Zerre delikanlı isen buradan iddia ettiğin bugüne kadar arkamdan uydurduğun yalan yanlış şeylerin hesabını gelip neden bana sormadın? Yok şurada müdürüm şurada polisim şöyleyim böyleyim.

Sen hiç bir şey değilsin. Hala benim dosyalarım üzerinden para kazanıp üstüne benim referanslarımı kendinin gibi göstermeye çalışan bir zavallısın. Hadi istediğin mesajı yaz, hakkında tüm geçmişini buraya dökerim hiç problem yok :D Tayland'a tatile giderim, taylanda kaçtı olur 1 hafta sonra ankarada işimin başındayımdır ama gelmeye cesaretin olmaz, avrupaya ailemi ziyarete giderim avrupaya kaçtı olurum, tur şirketi ile 3-5 ülke gezerim ülkelere kaçtı olurum sen ne kadar saçma sapan yalanlara kendini bile inandırmış aciz bir insansın artık gerçekten psikolojinden dolayı sana acımaya başladım.

Berkayla hamgi sv de çalıştınız

Sana ben söyleyim M2AllStar için filesimi alıp daha sonra benmişim gibi davranarak benim konuşma tarzımdan satış şeklime kadar taklit etmeye çalışarak piyasaya da kendini acındırıp kendi gibi olanları arkasına almaya çalışan insanın teki.

Ha beni sorarsan, bende 100 tane oyun açtırmışımdır filesimle. Olur problemler de çıkmıştır ama satmaya çalışana güncellememi keserim ya da saygısını bozan, saçma sapan davranan insanları kaale almam. Aylarca susup aylar sonra gelip hadi acil şunu yap bunu ekle bunu düzenle dersen de bana anlık ulaşamayabilirsin 7/24 senin kölen köpeğin değilim. Bu yüzden bu gibi yalancıların gözünde kötüyüm. Ama baktığında şöyle Ronin dahi benim alt yapım. Adımla da bugün Ronin benimmiş Erdal abi ile ortakmışım yok Metis benimmiş Ecelerle ortakmışım ya da X sunucuları benimmiş ortakmışım laflarına aldanma, ortak iş yapacak vaktim yok. Piyasada hala aktif 10 tane oyun dosyamı kullansın aram çok iyi olsun, ama bunun gibi tutunamayanlarla kötü olayım sen düşün gerisini kim doğru kim yanlış.

Cennetten çıkan melek değilim, herkesin sabır taşı var.
Kaos'u herkesten çok severim @comutansago bu kaosa gireceksek girelim ama diğerlerinin silindiği gibi sen silinirsin.
Hadi hodri meydan. Yerim de belli Ankara'da dükkanımdayım ara telefonum da var sende engelli bile değilsin. Erkek ol, yalan ve iftiiralarının arkasına sığınma.

Ben 5 yıldır burada sahibiyle tanışmayı bile hayalini kuramayacağın insanlara iş yaptım. Bir sürü insana elimden gelen tüm desteği esirgemedim. Kimi ile iyi, kimi çok küçük azınlık için de kötü tanınırım. Ama kimsenin ne parasına göz dikmişimdir, ne dolandırmışımdır ne de mağdur bırakmışımdır. Benden mağdur olacak adama da parasını gönderecek kadar delikanlı biriyim. Farklı isimlerle de asla files v.s. satmam. İbanım belli, kart ile ödeme aldığım altyapım bellidir.

Erkek zerre erkeksen, herkese iddia ettiğin gibi 30-40 dosyadan dava v.s. o yalanını gerçek kılarsın :D Yargıya taşırsın.

Son düzenleme:
8weaae8.png

Bak şizofrenin bu hesabı da ona ait kendi konusuna aldım memnun kaldım yazıyor

8weaae8.png

Bak şizofrenin bu hesabı da ona ait kendi konusuna aldım memnun kaldım yazıyor
Çok zaman ayıramayacağım aynı yazı içeriğini buraya atıyorum. Dilediğin zaman dosyalarımı da incelettirebilirsin yöneticilere. Kendiyle çelişen ironi dolu bir yazı dizisi.

Sana söylenecek çok şey var da, inanın buna ayıracak vaktim yok. Benim seninle ne zaman konuştuğum, ne zaman mesaj attığım ortada. Ama senin keyfine göre iki hafta, üç hafta sonra cevap vermelerin de aynı şekilde açık ve net. O yüzden burada iyi niyeti suistimal edenin kim olduğunu tartışmaya gerek yok. Adınla güvenilir olmayan bir intiba bırakmak da senin problemin.

Biz seninle ilk konuştuğumuzda sen bana “anahtar teslim, kur, aç, proje ve sistemleri halledeceğim” dedin. Ben de bu söz üzerine sana güvenerek dosyanı satın aldım. Kendini Gameforge’da çalışmış, ödüllü biri olarak tanıttın. Bunların benim açımdan hiçbir kıymeti yoktu, belki başkasına cazip gelir ama ben sadece şeffaf biri olduğunu düşündüğüm için yöneldim sana.

Benim için iki Berkay var: biri satıştan önceki Berkay, biri de satıştan sonraki Berkay. Ve aradaki fark dağ gibi. Satış öncesi ilgi alaka, vaatler… Satış sonrası ise üç hafta sonra dönen mesajlar, verilmeyen sistemler, çözülemeyen eksikler.

Kaldı ki bugün MartySama üzerinden geliştirdiğim ve yayında olan dosya tamamen benim geliştirdiğim bir dosya. Senin bana sattığın oyunla ne alakası var? Nesi aynı? Vereceğini söylediğin eski tip nesne market uisini bile kendim yazdım. Senin filesinin Esamesi okunuyor mu? Oturmuş, sıfırdan emek vererek her şeyini kendim kurduğum yapı hakkında benim filesim diye demogoji okuyorsun. Sen dönüp bana, sanki senin filesini almışım da onu satıyormuşum gibi imalarda bulunuyorsun. Senin kadar ben de geliştiriciyim. Ne yaptığımı, neyi nasıl yaptığımı bilen biriyim. Sana kalırsa dracarys reward v2 ekleyen de overfall offline shop ekleyen de senin filesini satıyor o zaman. Bu nasıl bir mantık.

Ben sana durumu en başından beri açık açık izah ettim; çocuğum var, vakit bulamıyorum, bu yüzden anahtar teslim istiyorum dedim. Sen de bu isteği kabul edip dosyayı verdin. Ama sonra, satış sonrası başka bir Berkay oldun. İki ay boyunca defalarca yazdım sana; “Reklamlar başladı, güncellemeleri ver” diye. Ama senin dönüşlerin ya yoktu ya da aylar sonraydı.

Ve sen, daha satış öncesi vereceğini söylediğin sistemleri, satıştan sonra “ancak ücretli veririz” diyerek işin içinden çıkmaya çalıştın. Bak bunların konuşmaları da duruyor. Senin attığın gibi hepsini paylaşabilirim istersen? Gerek var mı sence? Söylemediğim şeyleri de söylemişim gibi yazmışsın buraya.
Hepsini geçtim,
Bu işin bir de şu boyutu var: Ben açacağım oyunun ismini “HardSchool2” olarak çok önceden belirlemiştim. Hatta daha dosyayı almadan önce bu isme karar vermiştim. Sonrasında seninle önceki süreçte konuşurken reklam bütçesi için hedeflediğim rakama ulaşmadığımı, maddi olarak çok uygun bir dönemde olmadığımı söyledim. sen filesi sadece bana satacağını ve bu yüzden ödemelerde gecikmeler yaşandığını söyledin. Ve m2end haliyle vereceğini ifade ettin.
Ben de filesi teslim alma sürecinde aksama olduğu için seni zor durumda bıraktığımı düşünerek bu durumu telafi etmek adına isim hakkını sana verdim. Bunu da gösterebilirim? Gerek var mı sence?

Bunun karşılığında da iki sistem kurdun: biri balık eventi, diğeri client optimizasyonu. Ne bir ücret talep ettim, ne bir beklentiye girdim. Sadece “destek olmuş olurum” diye düşündüm. Kısa süre sonra toparlandım, geldim, dosyayı satın aldım. Ama dikkat et: ben hiçbir noktada sözümü havada bırakmadım. Abi ödemem var dedin bana, kendi adıma süreci telafi etmeye çalıştım, çocuk ödemesinde benim yüzümden gecikme yaşadı düşüncesine girdim. İnsanlık yaparak Hata mı ettim?

Ekstra satın alımdan sonra da yaklaşık yedi ay boyunca seni bekledim. Beklemek neyse de, bu süreçte senin tavrın, yaklaşımın, kayıtsızlığın her şeyi fazlasıyla belli etti.

Ben bu sürece hiçbir zaman çıkar gözüyle bakmadım. Ne senden bir menfaat bekledim, ne de karşılığında bir şey umdum. Sadece karşılıklı güven ve düzgün işleyen bir süreç olmasını istedim. Ama sen, satıştan sonraki ilgisizliğinle, tutarsızlığınla, açık açık ne olduğunu gösterdin.

Bana sattığın oyunda, örnek veriyorum, game.py de event manager interface çağırmasını hatalı yapmışsın, sistem uisi çağrılmıyor. E ben bilmiyor muyum onu düzeltmeyi? wnd çekmeyi, Biliyorum. Ama senin sorunsuz diye sattığın dosyada bu tarz şeyleri düzeltmek benim görevim değil, senin işin. Yahu iki saniyelik iş için bekletilir mi insan? Kaldı ki asıl vereceğin şeyleri söylemiyorum bile. Büyük noktalara değinmiyorum bile. Yok m2end de test ediyorum vereceğim, yok hardschool2 yi açıyoruz halledeceğim diye oyaladın durdun. Hepsini paylaşabilirim? Gerek var mı sence, bence yok.

Sen kendini bu piyasada orkestra şefi gibi görebilirsin ama ben kimsenin sofrasında gözüm olmadan işimi yaptım, kendi dosyamı da kendim geliştirdim. Çevremde süreç hakkında bilgisi olan herkes “git, şikayet konusunu aç” dedi. Açmadım. Ama bu da susacağım anlamına gelmez.

Ben sana hakkımı helal etmiyorum. Bu cümleyi de kolay kurmam, ama senin tavırların, yaklaşımın, ilgisizliğin ve satış sonrası değişimin bunu fazlasıyla hak etti. Forumda senin dosyanı satan da ortada, sözde tescil aldım diyen kişi. Gel gör ki ben seni, senin benimle kurduğun diyalogdan dolayı tanımak istedim. Yine de ne zaman sana mesaj attıysam haftalar sonra döndün.

Ben her zaman iyi niyetliydim. Her insan hata yapar. Evlat babasıyım, kimseyi yargılamam. Ama bu yaşananlar sana hâlâ normal geliyorsa, burada ciddi bir sıkıntı var.

Sonuç olarak: filesin benimle uzaktan yakından alakası yok, seninle de zaten işim yok. Ben seni yeterince tanıdım. Sen de beni tanımışsındır.

Çarşın pazar olsun.

Çok zaman ayıramayacağım aynı yazı içeriğini buraya atıyorum. Dilediğin zaman dosyalarımı da incelettirebilirsin yöneticilere. Kendiyle çelişen ironi dolu bir yazı dizisi.

Sana söylenecek çok şey var da, inanın buna ayıracak vaktim yok. Benim seninle ne zaman konuştuğum, ne zaman mesaj attığım ortada. Ama senin keyfine göre iki hafta, üç hafta sonra cevap vermelerin de aynı şekilde açık ve net. O yüzden burada iyi niyeti suistimal edenin kim olduğunu tartışmaya gerek yok. Adınla güvenilir olmayan bir intiba bırakmak da senin problemin.

Biz seninle ilk konuştuğumuzda sen bana “anahtar teslim, kur, aç, proje ve sistemleri halledeceğim” dedin. Ben de bu söz üzerine sana güvenerek dosyanı satın aldım. Kendini Gameforge’da çalışmış, ödüllü biri olarak tanıttın. Bunların benim açımdan hiçbir kıymeti yoktu, belki başkasına cazip gelir ama ben sadece şeffaf biri olduğunu düşündüğüm için yöneldim sana.

Benim için iki Berkay var: biri satıştan önceki Berkay, biri de satıştan sonraki Berkay. Ve aradaki fark dağ gibi. Satış öncesi ilgi alaka, vaatler… Satış sonrası ise üç hafta sonra dönen mesajlar, verilmeyen sistemler, çözülemeyen eksikler.

Kaldı ki bugün MartySama üzerinden geliştirdiğim ve yayında olan dosya tamamen benim geliştirdiğim bir dosya. Senin bana sattığın oyunla ne alakası var? Nesi aynı? Vereceğini söylediğin eski tip nesne market uisini bile kendim yazdım. Senin filesinin Esamesi okunuyor mu? Oturmuş, sıfırdan emek vererek her şeyini kendim kurduğum yapı hakkında benim filesim diye demogoji okuyorsun. Sen dönüp bana, sanki senin filesini almışım da onu satıyormuşum gibi imalarda bulunuyorsun. Senin kadar ben de geliştiriciyim. Ne yaptığımı, neyi nasıl yaptığımı bilen biriyim. Sana kalırsa dracarys reward v2 ekleyen de overfall offline shop ekleyen de senin filesini satıyor o zaman. Bu nasıl bir mantık.

Ben sana durumu en başından beri açık açık izah ettim; çocuğum var, vakit bulamıyorum, bu yüzden anahtar teslim istiyorum dedim. Sen de bu isteği kabul edip dosyayı verdin. Ama sonra, satış sonrası başka bir Berkay oldun. İki ay boyunca defalarca yazdım sana; “Reklamlar başladı, güncellemeleri ver” diye. Ama senin dönüşlerin ya yoktu ya da aylar sonraydı.

Ve sen, daha satış öncesi vereceğini söylediğin sistemleri, satıştan sonra “ancak ücretli veririz” diyerek işin içinden çıkmaya çalıştın. Bak bunların konuşmaları da duruyor. Senin attığın gibi hepsini paylaşabilirim istersen? Gerek var mı sence? Söylemediğim şeyleri de söylemişim gibi yazmışsın buraya.
Hepsini geçtim,
Bu işin bir de şu boyutu var: Ben açacağım oyunun ismini “HardSchool2” olarak çok önceden belirlemiştim. Hatta daha dosyayı almadan önce bu isme karar vermiştim. Sonrasında seninle önceki süreçte konuşurken reklam bütçesi için hedeflediğim rakama ulaşmadığımı, maddi olarak çok uygun bir dönemde olmadığımı söyledim. sen filesi sadece bana satacağını ve bu yüzden ödemelerde gecikmeler yaşandığını söyledin. Ve m2end haliyle vereceğini ifade ettin.
Ben de filesi teslim alma sürecinde aksama olduğu için seni zor durumda bıraktığımı düşünerek bu durumu telafi etmek adına isim hakkını sana verdim. Bunu da gösterebilirim? Gerek var mı sence?

Bunun karşılığında da iki sistem kurdun: biri balık eventi, diğeri client optimizasyonu. Ne bir ücret talep ettim, ne bir beklentiye girdim. Sadece “destek olmuş olurum” diye düşündüm. Kısa süre sonra toparlandım, geldim, dosyayı satın aldım. Ama dikkat et: ben hiçbir noktada sözümü havada bırakmadım. Abi ödemem var dedin bana, kendi adıma süreci telafi etmeye çalıştım, çocuk ödemesinde benim yüzümden gecikme yaşadı düşüncesine girdim. İnsanlık yaparak Hata mı ettim?

Ekstra satın alımdan sonra da yaklaşık yedi ay boyunca seni bekledim. Beklemek neyse de, bu süreçte senin tavrın, yaklaşımın, kayıtsızlığın her şeyi fazlasıyla belli etti.

Ben bu sürece hiçbir zaman çıkar gözüyle bakmadım. Ne senden bir menfaat bekledim, ne de karşılığında bir şey umdum. Sadece karşılıklı güven ve düzgün işleyen bir süreç olmasını istedim. Ama sen, satıştan sonraki ilgisizliğinle, tutarsızlığınla, açık açık ne olduğunu gösterdin.

Bana sattığın oyunda, örnek veriyorum, game.py de event manager interface çağırmasını hatalı yapmışsın, sistem uisi çağrılmıyor. E ben bilmiyor muyum onu düzeltmeyi? wnd çekmeyi, Biliyorum. Ama senin sorunsuz diye sattığın dosyada bu tarz şeyleri düzeltmek benim görevim değil, senin işin. Yahu iki saniyelik iş için bekletilir mi insan? Kaldı ki asıl vereceğin şeyleri söylemiyorum bile. Büyük noktalara değinmiyorum bile. Yok m2end de test ediyorum vereceğim, yok hardschool2 yi açıyoruz halledeceğim diye oyaladın durdun. Hepsini paylaşabilirim? Gerek var mı sence, bence yok.

Sen kendini bu piyasada orkestra şefi gibi görebilirsin ama ben kimsenin sofrasında gözüm olmadan işimi yaptım, kendi dosyamı da kendim geliştirdim. Çevremde süreç hakkında bilgisi olan herkes “git, şikayet konusunu aç” dedi. Açmadım. Ama bu da susacağım anlamına gelmez.

Ben sana hakkımı helal etmiyorum. Bu cümleyi de kolay kurmam, ama senin tavırların, yaklaşımın, ilgisizliğin ve satış sonrası değişimin bunu fazlasıyla hak etti. Forumda senin dosyanı satan da ortada, sözde tescil aldım diyen kişi. Gel gör ki ben seni, senin benimle kurduğun diyalogdan dolayı tanımak istedim. Yine de ne zaman sana mesaj attıysam haftalar sonra döndün.

Ben her zaman iyi niyetliydim. Her insan hata yapar. Evlat babasıyım, kimseyi yargılamam. Ama bu yaşananlar sana hâlâ normal geliyorsa, burada ciddi bir sıkıntı var.

Sonuç olarak: filesin benimle uzaktan yakından alakası yok, seninle de zaten işim yok. Ben seni yeterince tanıdım. Sen de beni tanımışsındır.

Çarşın pazar olsun.

Okey, yönetim üyesi belirle bakalım. Karşılaştırma yapalım. Packlarından tut, client ve gameye kadar.
Diğer konu, M2End senden önce açılan bir oyun ana altyapısının bana ait olduğunu belirttim. Benden sonraki geliştirmelerin verilmediği de aşikar kendi düzenlemelerini sana neden vereyim? HardSchool2, Murat abinin projesi ve isim aradıklarını altyapıyı neredeyse uzun süre önce aldığını ve senin ismini görüp istediğin karşılık / para ya da manevi olarak bir isteklerinle yapabileceğimi söyledim. En başta yok çektin, sonra vermeyi düşündün. O zaman irisPanel'e bağlıydın ve irisPanel'den oyun açacaktın. Kendi isteklerini önde tutarak isim verdin bende bunu başkasına sattım bunda ne var?

Satın aldıktan 7 ay sonra beni beklemedin, tüm konuşma geçmişlerimiz de burada erkek gibi yayınla. Satın aldıktan sonra M2AllStar'ı açtın ve gayet memnundun her şeyden teşekkürlerine ne oldu? Şu mu var, dosyanı al sonsuza kadar isteklerini yaptır. Oyununu açtın her şeyini düzene soktun benden bu kadar. Onun öncesinde de filesi satmaya çalıştın moderatör bile konuda kanıtladı hani olm ne oldu ya?

Hakkımda konuştukların, Berkay benden kaçtı ülke değişti avrupada taylandda gürcistanda bla bla bla saçmalıklarının gerçeği nerede sahtekar? Hani la göster bana 30-40 maddelik davanın kanıtını ben uyapımı açar gösteririm sana hiç bir haltın olmadığını. Yok vergisiz satıyorum ediyorum nereden biliyorsun :D Yönetim istesin bu gerçek bir şikayet konusuna çevrilsin olay büyüsün kaos büyüsün ben sana ödediğim vergiyi de ispat edeyim hiç problem yok. Hayır vergi vermesem bile bundan sana ne millete beni kötülüyorsun?

Hani bugün Osmanlı'dan Ronin'e hala aktif daha 5-6 oyunum var bunlar problem yaşamadı şikayeti yok senin mi var?
Metis benim müşterim, Mashan MezuPrime müşterisi bunların sana ait olduğuna dair kanıtın nerede benim müşterim diye millete satıyorsun?
Lan onu geç, şu an ki oyunları bile benim referansım diye duyuruyorsun. Sen şizofren hastalıklı bir adamsın.

Kaosa devam edelim, bu bana yarar. Ben doğruyum ve sen yalanlarınla batacaksın.
Ankara'da senden korkmuşum, adresime kadar dükkanımın biliyorsun hani neredesin neden gelmiyorsun?
Telefonum var, bunca olaydır neden aramadın?
Discordum var, neden yazmadın?
Elle tutulur hiç bir şeyin yok anca laftan ibaretsin, DC de yazdığın mesajı süsleyip tekrar gönderiyorsun.
Yönetim üyesi belirle, karşılaştırma yapalım. ak koyun kara koyun ortaya çıksın.
Ama delikanlı gibi, Jinno2 ve Hard2008'de kullandığın konuda sattığın filesi vereceksin.
Han2 de vardı değil mi :D

Diğer hesaplar hakkında da yönetim incelesin sana mı ait değil mi, 2 gün önce açılıp konuya ben aldım süper adam vs diyip beni kötüleyen hesaplar da incelensin. Hiç problem yok.
Benim adım soyadım adresim 5 yıldır herkes tarafından bilinir, anca arkamdan atılır tutulur delikanlısınız hakkınızı arıyorsunuz ya hadi gelin adresime kadar dükkanıma kadar ama yok. Ancak laf Berkay'yı kötüleyim üstünden para kazanayım ama bunu yaparken de onun dosyalarını satayım ve onun referanslarını kendim gibi göstereyim.

Para hırsınız batsın, benlik sorun yok ben durmayacağım.
Benim yaşadığım bu dünyada sana ekmek yedirmemek için en büyük savaşı vereceğim.
Geçmişte de bunu yaptım, aile babasının diye durdum hadi acıdım. Vicdanıma tüküreyim.
Hodri meydan hiç sorun yok.

Bu savaşı sen başlattın.
Ben asla bitirmeyeceğim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri