Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

1-99 SERVER FİLES ALINACAKTIR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gogo6134
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Berkay diye bir adammış bir kaç hesaptan files satıyor güven vermedi
İsmin güvenilir olmadığı konusunda doğru yönlendirmişler altına imza atılır ancak ben olduğu konusunda yanılmış yönlendiren arkadaşlar. Kendimi ispatlamaya ihtiyacım yok ancak şu var ki forumda kimlik bilgilerim kayıtlı. Vergi levhanız satış yapan, insanların canını yakan, fileslere inject açığı bırakıp oyun açıldığında trunclate, dump giren akıl fukaralarını iyi bilmek gerekiyor. gerçi onlar mama yedikleri sahiplerine py taraflı kapatacak kadar bilgi sahibi oldukları için güvenilmemelerini de normal karşılamak lazım.

Şuanda hardschool2 de jaheed olarak takılıyor kendi sunucusu kendini sözde gizli tutuyor ama anlamış değilim milletin hakkına girip kaçmış söylenen bu bir kaç kişi ile görüştüm böyle söylediler verdikleri bir kaç hesapta da sende vardın yanıldıysam affola

Berkay diye bir adammış bir kaç hesaptan files satıyor güven vermedi
Berkay dediğiniz elemanla ben çalıştım. Dedikleri az kalır 8 ayda bir güncellemeyi alamazsın. O da files enkazdan ibaret. Ama yolum @comutansago ile kesişti kendiyle 3 proje çalıştım bizim için oyun açılış haftasında evden çıkmıyordu. Piyasada herkes kimin ne olduğunu biliyor. O berkay dediğiniz adam önce Gürcistan’dan çıkabilsin de sonra milletin ekmeğiyle uğraşsın erkek mi olmuş o kadar

Berkay dediğiniz elemanla ben çalıştım. Dedikleri az kalır 8 ayda bir güncellemeyi alamazsın. O da files enkazdan ibaret. Ama yolum @comutansago ile kesişti kendiyle 3 proje çalıştım bizim için oyun açılış haftasında evden çıkmıyordu. Piyasada herkes kimin ne olduğunu biliyor. O berkay dediğiniz adam önce Gürcistan’dan çıkabilsin de sonra milletin ekmeğiyle uğraşsın erkek mi olmuş o kadar
Berkayla hamgi sv de çalıştınız

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri