- Konular
- 30
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 8d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 1 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 1,391
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Berkay diye bir adammış bir kaç hesaptan files satıyor güven vermedi
- Konular
- 158
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 2mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 428
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 206
- MmoLira
- 982
- DevLira
- 9
İsmin güvenilir olmadığı konusunda doğru yönlendirmişler altına imza atılır ancak ben olduğu konusunda yanılmış yönlendiren arkadaşlar. Kendimi ispatlamaya ihtiyacım yok ancak şu var ki forumda kimlik bilgilerim kayıtlı. Vergi levhanız satış yapan, insanların canını yakan, fileslere inject açığı bırakıp oyun açıldığında trunclate, dump giren akıl fukaralarını iyi bilmek gerekiyor. gerçi onlar mama yedikleri sahiplerine py taraflı kapatacak kadar bilgi sahibi oldukları için güvenilmemelerini de normal karşılamak lazım.Berkay diye bir adammış bir kaç hesaptan files satıyor güven vermedi
- Konular
- 30
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 8d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 1 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 1,391
- DevLira
- 3
Şuanda hardschool2 de jaheed olarak takılıyor kendi sunucusu kendini sözde gizli tutuyor ama anlamış değilim milletin hakkına girip kaçmış söylenen bu bir kaç kişi ile görüştüm böyle söylediler verdikleri bir kaç hesapta da sende vardın yanıldıysam affola
- Konular
- 0
- Online süresi
- 8m 52s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 4 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 5
- MmoLira
- 170
- DevLira
- 0
Berkay dediğiniz elemanla ben çalıştım. Dedikleri az kalır 8 ayda bir güncellemeyi alamazsın. O da files enkazdan ibaret. Ama yolum @comutansago ile kesişti kendiyle 3 proje çalıştım bizim için oyun açılış haftasında evden çıkmıyordu. Piyasada herkes kimin ne olduğunu biliyor. O berkay dediğiniz adam önce Gürcistan’dan çıkabilsin de sonra milletin ekmeğiyle uğraşsın erkek mi olmuş o kadarBerkay diye bir adammış bir kaç hesaptan files satıyor güven vermedi
- Konular
- 30
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 8d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 1 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 1,391
- DevLira
- 3
Berkayla hamgi sv de çalıştınızBerkay dediğiniz elemanla ben çalıştım. Dedikleri az kalır 8 ayda bir güncellemeyi alamazsın. O da files enkazdan ibaret. Ama yolum @comutansago ile kesişti kendiyle 3 proje çalıştım bizim için oyun açılış haftasında evden çıkmıyordu. Piyasada herkes kimin ne olduğunu biliyor. O berkay dediğiniz adam önce Gürcistan’dan çıkabilsin de sonra milletin ekmeğiyle uğraşsın erkek mi olmuş o kadar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)