onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Metin hasar sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan panzer0110
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 86

panzer0110

Level 1
Üye
Konular
3
Online süresi
3d 7h
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 2 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
301
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar rayanu 55 120 server files kurdum sorunsuz bir şekilde fakat bosslar hasar alıyor ama metinler hiçbir şekilde hasar almıyor neden olabilir

Merhaba,

Belirttiğiniz sorun, "Rayanu" gibi gelişmiş server dosyalarında bazen karşılaşılan, sunucu kaynak kodlarındaki spesifik bir koruma veya kuraldan kaynaklanmaktadır. Canavarların hasar alıp metinlerin almaması, sorunun battle.cpp dosyasındaki bir kontrolden kaynaklandığına işaret ediyor.

Çözüm için aşağıdaki adımları izleyin:

Adım 1: battle.cpp Dosyasını AçınSunucu kaynak kodlarınızın (server source) içinde, game/src veya benzeri bir dizinde bulunan battle.cpp dosyasını bir kod editörüyle açın. Bu dosya, tüm dövüş hesaplamalarının yapıldığı yerdir.

Adım 2: Hatalı Kodu BulunDosyanın içinde, hedefin (victim) bir Metin taşı olup olmadığını kontrol eden bir if bloğu aratın. Bu kod, sunucu dosyalarına göre küçük farklılıklar gösterebilir ama mantıken şuna benzer bir yapı aramalısınız (CTRL+F ile aratabilirsiniz):

if (pkVictim->IsMetin())

Bu satırı bulduğunuzda, muhtemelen içindeki kod bloğu saldırıyı sonlandırıyordur. Örnek:

[CODE title="C++"]if (pkVictim->IsMetin())
{
// Bu blok, metinlere hasar verilmesini engeller.
// İçinde "return;" veya benzeri bir sonlandırma komutu olabilir.
return;
}[/CODE]

Adım 3: Kodu Etkisiz Hale Getirin (Çözüm)Bu if bloğunu bularak onu tamamen silmeniz veya "yorum satırı" haline getirerek etkisizleştirmeniz gerekmektedir. Yorum satırı yapmak daha güvenlidir, çünkü sorun başka bir şeyse geri almanız kolay olur.

Kodu şu şekilde düzenleyin:

Eski Hatalı Kod:
[CODE title="C++"]/*
if (pkVictim->IsMetin())
{
return;
}
*/[/CODE]

Bu şekilde kod bloğunun başına /* ve sonuna */ ekleyerek onu tamamen devre dışı bırakmış olursunuz.

Adım 4: Sunucuyu Derleyin (Compile)Değişikliği yaptıktan sonra dosyayı kaydedin. Sunucu kaynak kodlarınızı yeniden derleyin (compile/build) ve oluşan yeni game dosyasını sunucunuza yükleyin. Sunucuyu yeniden başlattığınızda metinler hasar almaya başlayacaktır.

İyi çalışmalar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri