kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Server Files Kurulumu Hakkında Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kurmanj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 61

kurmanj

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
3h 59m
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Gün
Başarım Puanı
3
MmoLira
151
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar. pwork'un 104-105 filesini local bilgisayarımda sorunsuz bir şekilde çalıştırabiliyorum fakat, hosting firmasının sunucusunda bir ton hata ile karşılaştım. Files kurulumları hakkında çok bir bilgim yok. Yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok memnun olurum. Konu hatalı kategoriye açıldıysa moderatör arkadaşların taşımasını rica ederim.

Discord: mardinliyim iletişime geçerseniz sevinirim.

Merhaba arkadaşlar. pwork'un 104-105 filesini local bilgisayarımda sorunsuz bir şekilde çalıştırabiliyorum fakat, hosting firmasının sunucusunda bir ton hata ile karşılaştım. Files kurulumları hakkında çok bir bilgim yok. Yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok memnun olurum. Konu hatalı kategoriye açıldıysa moderatör arkadaşların taşımasını rica ederim.

Discord: mardinliyim iletişime geçerseniz sevinirim.
Hata nedir hocam?

Hata nedir hocam?
Aslında bir çok hata yaşadım fakat çoğunu bir şekilde çözümledim. Sunucuya start sırasında offline shop kaynaklı start verilmiyor sanırım derleme sırasında hata aldım sunucunun gcc sürümünden kaynaklı bazı uyarılar veriyordu çünkü. Saatlerdir uğraşıyorum açıkçası henüz bir sonuç alamadım start verildiği takdirde konsolda hiçbir tepkime alamıyorum sadece start yazısı veriyor fakat sunucu başlamıyor. Sıfırdan temiz bir kurulum yapılması gerekiyor açıkçası.

Aslında bir çok hata yaşadım fakat çoğunu bir şekilde çözümledim. Sunucuya start sırasında offline shop kaynaklı start verilmiyor sanırım derleme sırasında hata aldım sunucunun gcc sürümünden kaynaklı bazı uyarılar veriyordu çünkü. Saatlerdir uğraşıyorum açıkçası henüz bir sonuç alamadım start verildiği takdirde konsolda hiçbir tepkime alamıyorum sadece start yazısı veriyor fakat sunucu başlamıyor. Sıfırdan temiz bir kurulum yapılması gerekiyor açıkçası.
Öncelikle selamlar .channel, auth ve db lerde syser var mı ? configlerdeki ip ler doğru ayarlı mı ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri