-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Server Files Kurulumu Hakkında Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kurmanj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 101

kurmanj

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
4h 42m
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Gün
Başarım Puanı
3
MmoLira
196
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar. pwork'un 104-105 filesini local bilgisayarımda sorunsuz bir şekilde çalıştırabiliyorum fakat, hosting firmasının sunucusunda bir ton hata ile karşılaştım. Files kurulumları hakkında çok bir bilgim yok. Yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok memnun olurum. Konu hatalı kategoriye açıldıysa moderatör arkadaşların taşımasını rica ederim.

Discord: mardinliyim iletişime geçerseniz sevinirim.

Merhaba,

Dosyaların sunucuda hata vermesinin en yaygın nedenleri FreeBSD sürüm uyumsuzluğu, eksik kütüphaneler, yanlış yapılandırılmış veritabanı ayarları veya filesin ihtiyaç duyduğu bağımlılıkların sunucuda bulunmamasıdır.

Karşılaştığın hata kayıtlarını (sysser, syserr, game/db logları vb.) incelemek gerekir. Discord üzerinden bana ulaşabilirsin, müsait olduğumda detaylı şekilde bakıp yardımcı olmaya çalışırım.

Discord: khalkedon2

Merhaba,

Dosyaların sunucuda hata vermesinin en yaygın nedenleri FreeBSD sürüm uyumsuzluğu, eksik kütüphaneler, yanlış yapılandırılmış veritabanı ayarları veya filesin ihtiyaç duyduğu bağımlılıkların sunucuda bulunmamasıdır.

Karşılaştığın hata kayıtlarını (sysser, syserr, game/db logları vb.) incelemek gerekir. Discord üzerinden bana ulaşabilirsin, müsait olduğumda detaylı şekilde bakıp yardımcı olmaya çalışırım.

Discord: khalkedon2
Genel olarak hatalar bundan kaynaklı olur local bsd sürümün ile sunucuyu aldığın yerin mysql veya bsd sürümü farklı olduğu için portların başlamaz sürümlerini kontrol etmelisin. sorunun çözüldü mü?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri