Kontrol Ediliyor Range Wait Damage Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Csezen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 786

Csezen

Level 8
Konular
13
Online süresi
6d 2h
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
120
MmoLira
2,055
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar kolay gelsin. C# da bir bot yazıyorum, bot içerisine sendbattleattack fonksiyonunu ekledim açınca target damage i çalıştırabiliyorum. ancak istediğim şey range wait damage. karakterimin ışınlanmasını istemiyorum ancak sunucu tarafına oradaymışım gibi gönderip her bir mob için target damage fonksiyonunu gönderirsem işe yarayacağını düşünüyorum ancak hangi fonksiyonu kullanmam gerekiyor yada yanlış mı düşünüyorum doğrusu nedir. birde otomatik toplama fonksiyonunu nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim. internetten kaynaklara bak demeyin hepsine baktım yapabilsem buraya yazmazdım.

kanka sendbattleattack nasıl yapılıyor bana öğretme şasnın var mi herkes yapıyor bende öğrenmek istiyorum bir video çekme şansın varmi bana

SendCharacterStatePacket ile hedefe adım adım ışınlanarak git ve sendbattleattack ile saldırı yap sonra eski konumuna geri dön

SendCharacterStatePacket ile adım adım ışınlanmadan kasıt nedir doğrudan ışınlansak çalışmaz mı ? birde SendCharacterStatePacket in doğru adres olduğunu nasıl test ederim ? gönderdiğim koordinata ışınlanması mı gerekir ?

direkt ışınlanırsan olmaz sunucu eski konum ve yeni konum arasındaki farkı fazla görürse ışınlanma olmaz, 50 birim kadar parça parça ışınlanman gerekiyor. SendCharacterStatePacket sunucu taraflı karakterin konumunu değiştiren fonksiyondur karakterin ışınlandığını oyun içinde göremezsin fakat kod kısmında log ekleyerek görebilirsin, eski ve yeni konumunu log olarak yazdır.

bu linkte git SwordWH() ismindeki fonksiyona göre kodlarını yaz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)