Tacticool: Mobil Cihazlarda Hızlı ve Taktiksel Nişancı Deneyimi
Tacticool, DOTA 2 benzeri izometrik üçüncü şahıs bakış açısına sahip yeni bir gündelik 5v5 "taktik" nişancı oyunudur.
Battlefield benzeri mücadele, basit bir oyun hedefi, çok sayıda silah ve küçük haritada dolaşıp ateş edebileceğimiz arabalar gibi araçlar içeriyor.
Çevrimdışı bot eğitim maçları ve tamamlanması yalnızca bir dakika süren arkadaşlara veya rastgele oyunculara karşı çevrimiçi çok oyunculu mod ile oyun şaşırtıcı derecede iyi yapılmış ve ben bu hafta çok eğlendim.
Sezgisel kontrol kurulumu, etrafta dolaşmak için sol taraftaki bir kumanda kolunu kullanır ve sağ tarafta herhangi bir yeri kaydırmak, bir rakip görüş alanına girdiğinde otomatik olarak ateş eden silahımızı hedefler. Bu, mobilde bir nişancı oyununda denediğim en iyi kontrol sistemlerinden biriydi ve öğrenmesi çok kolaydı.
Para Kazanma ve "Öde-Kazan" Tartışması
Para kazanma, görünümler, silahlar ve her maçtan sonra daha iyi ödüller alma şansını artıran aylık bir
Kulüp Bileti satarak gerçekleşir. Çoğu silah oyun içi altınla açılsa da, bazıları doğrudan premium para birimiyle satın alınabiliyor. Bu da ne yazık ki oyunun biraz
"öde-kazan" (pay-to-win) tarzı olduğu anlamına geliyor; özellikle de daha iyi silahlar açılmadan önceki erken seviyelerde.