- Konular
- 11
- Online süresi
- 2mo 7d
- Reaksiyon Skoru
- 216
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 10 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 3,965
- DevLira
- 12
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
allah allah tamam srcnin kalanını atarım niye silinmiş acaba
- Konular
- 58
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 2mo 10h
- Reaksiyon Skoru
- 57
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 25 Gün
- Başarım Puanı
- 135
- MmoLira
- 7,817
- DevLira
- 6
Teşekkürler emeğin için @c++python
Değerli dostlar. Bu fileste bence tek eksik levelli pet sistemi. Eğer onu da bir kişi halledebilirse topluluğun büyük sevabını alır
Ben nedense defalarca owsap filese sistem eklemeyi denedim hep hata aldım yarım yamalak oldu. Gerçekten bu filese sistem eklemek zor yani benim gibi amatörler icin
Değerli dostlar. Bu fileste bence tek eksik levelli pet sistemi. Eğer onu da bir kişi halledebilirse topluluğun büyük sevabını alır

Ben nedense defalarca owsap filese sistem eklemeyi denedim hep hata aldım yarım yamalak oldu. Gerçekten bu filese sistem eklemek zor yani benim gibi amatörler icin
- Konular
- 12
- Online süresi
- 16d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 1,635
- DevLira
- 0
konudaki link gücelmi acabapack taraflı syserrler çözüldü
chler 6 coreye çıkarıldı
kar yağışı düzeltildi
inv'den çıkınca auranın gözükmemesi fixlendi (stealth fix)
birisi sis çalışmıyor demişti o da fixlendi.
bir arkadaşımız ivnden çıkınca hata verdiğini söylemişti biraz bakındım sonra saldım zaten owsapta olan bir sorun. benim amacım giriş veya packsal yaşanılan sorunları çözmekti owsap server filesi size fixli şekilde vermek değil. buradan sonra server filese sıkıntısız şekilde giriliyor ve her işlem yapılıyor. maplar eksik değil. gerisi sizde. konudaki linki en baştan indirin.
Ekli dosyayı görüntüle 146593
Ekli dosyayı görüntüle 146591Ekli dosyayı görüntüle 146589
- Konular
- 0
- Online süresi
- 8d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 2 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 5,562
- DevLira
- 0
I'm working on this right now, if I succeed I will share it with the community.Teşekkürler emeğin için @c++python
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)