- Konular
- 3
- Online süresi
- 3d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 3 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 33
- MmoLira
- 1,168
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sonunda sorunu çözdüm ve artık her şey çalışıyor.Mükemmel, teşekkürler! O adıma zaten ulaştım. Ama örneğin, sunucu yolundaki IP adresini nereden değiştirebilirim? Bunu soruyorum çünkü bu yapıyı daha önce hiç kullanmadım. Mesela Martysama dosyalarında bu kısmı nasıl ayarlayacağımı biliyorum, ama Oswap'ta bilmiyorum. Test sunucusunun IP adresini girmek için hangi dosyayı düzenlemem gerektiğini söyleyebilir misin?
- Konular
- 11
- Online süresi
- 2mo 7d
- Reaksiyon Skoru
- 216
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 10 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 3,965
- DevLira
- 12
pack taraflı syserrler çözüldü
chler 6 coreye çıkarıldı
kar yağışı düzeltildi
inv'den çıkınca auranın gözükmemesi fixlendi (stealth fix)
birisi sis çalışmıyor demişti o da fixlendi.
bir arkadaşımız ivnden çıkınca hata verdiğini söylemişti biraz bakındım sonra saldım zaten owsapta olan bir sorun. benim amacım giriş veya packsal yaşanılan sorunları çözmekti owsap server filesi size fixli şekilde vermek değil. buradan sonra server filese sıkıntısız şekilde giriliyor ve her işlem yapılıyor. maplar eksik değil. gerisi sizde. konudaki linki en baştan indirin.
chler 6 coreye çıkarıldı
kar yağışı düzeltildi
inv'den çıkınca auranın gözükmemesi fixlendi (stealth fix)
birisi sis çalışmıyor demişti o da fixlendi.
bir arkadaşımız ivnden çıkınca hata verdiğini söylemişti biraz bakındım sonra saldım zaten owsapta olan bir sorun. benim amacım giriş veya packsal yaşanılan sorunları çözmekti owsap server filesi size fixli şekilde vermek değil. buradan sonra server filese sıkıntısız şekilde giriliyor ve her işlem yapılıyor. maplar eksik değil. gerisi sizde. konudaki linki en baştan indirin.
Ekli dosyalar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)