mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Şamanda Kritik mi yoksa Hpci mi???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vatandas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 18K

HPcimi yoksa Kritikcimi?

• hpci

• kritikci

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

En İyİ krİtİkÇİdİr.ejderha yardimi master oldunda 13 cİvarinda krİtİk verİr m8 yapinca %40 krİtİk verİr.m8 yapmak baya kolaydir ÇÜnkÜ bklari Çok ucuzdur.krİtİkÇİ Şaman eĞer kendİn kasilmak İstİyorsan 2 str 1hp verİn. BaŞkalari kassin dİyosaniz hep sp verİn.wslerde herkesİ yenmek İstİyom dİyosaniz hp yİ 25 sp yİ 45 yapin sonra 2 str 1 hp İle devam edİn:d.İyİleŞtİrme wslerde Çok zor yatar fakat Çok zor yatirir.krİtİkÇİ wslerde Çok basİt yatirir ama Çok basİt cani gİder.İyİleŞtİrmeysen 2 str 1 hp verİn .krİtİkÇİ Şaman skİllerİ:1.ejderha yaardimi. 2.ejderha atiŞi 3.uÇan tilsim. Gerİsİ sİze kalmiŞ.unutmayin krtİtİkÇİ Şaman krİtİĞİ m4 m5 m6 m7 m8 olsun onu hİÇ kİmse kolay kolay yatiramaz.(emege saygi +rep unutmayalim) alinti deĞİldİr

bende ilk başta ejderha yardımı öneriyodum fakat iyileştirmeymiş,çünkü tam ölmek üzere oldunda iyileştirmeyi hemen kullanırsın 1k can gelir bklarıda çok ucuzdur 100k dan başlar g1 oldunda 5k can verir mesela ben 28 lwl şamanla 35 lwl kritiği yatırdım nasılmı?.ben iyileştirmeydim tam ölmek üzereyke iyileştirmeyi açtım bnim iyileştirmede m5 baya can veriyo :D.hem çok çabuk dolar ardı ardına bastında yatman gerçekten çok aşırı şekilde zor olur,fakat kasılması çok zordur soo da gruba zoor alırlar ama kendin kasıldında mesela çölde istedin kadar topla tam ölcende iyileştirmeyi bas canın yarıya çıkar biraz kaç hız becerisi ile iyileştirme yüklenir ve bas canın full:D.Kritik boss metin bide başkalarına yardım etmek içindir ben ilk başta kritiktim 28 lwldim ozamanda daha yeni iyileştirme oldum.kritikken 21 lwl savaşçıya yattım sonra iyileştirme oldum hiç zorlamadan yatırdım daha sonrada 42 lwl savaşçı yatırdım fakat savaşçıda +4 ölümcül +5 balta vardı(gösterdi bana itemlerini).(EMEGE SAYGI +REP)ALINTI DEĞİLDİR.28 LWL İTEMLERİ SAYALIM BİRDE BAKALIM NASILMIŞ (+8SEVGİ ELBİSESİ 500HP) (+7ALTIN ÇAN 5 KRİTİK ŞANSLI) (+8 BEŞKEN) (+6 ANKA ŞAPKASI) (+0 DERİ AYAKKABI 1500 HPLİ ) (+0 TAHTA KOLYE +30 HPLİ) (KÜPE YOK FAKAT 33 OLDUMDA DEPODA +8 ABONOZ KÜPE WAR) (30 OLAM +7 ANTİK ÇAN 38 ORTLU WAR) 34 OLAM +7 1000HPLİ SEMA ELBİSESİ VAR) BU KADAR FAKAT BAN YİYEN ŞAMANLARIM(45 LWL KRİTİKÇİ)(65 LWL İYİLEŞTİRME) (54 LWL KRİTİKÇİ )

Arkadaslar Size SamanLarın wsde neden daha iyi oldugunu acıklayayım. ; saman en az acılan karakter oldugu icin savunması ws. onemsenmez bu yüzden itemleri az ve cok ucuzdur WS karakteri suradır. saman ise grub (yadımcır) karakterdir bnm 42 Lw suram var MANAS da 77lik saman yatırdım :l03: Sırf savunmam oldugu için ana yinede acmak isiosanız Ejderha Gucu derim cunku oteki karakter HP basana kadar onu yatırmıs olursunuz hele kutsama P olsa adam size duz MISS vurur full :D xD:l03:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri