HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kritik skill leri güzel görünüyor 20 30 lwl yapıp bırakcaksan kritkçi ol hpcilerse daha ii kasılıo ii slot çekio rahat kasılıolar hatta kritik master olcak bide full sp ye verceksin o zmn kritik gelir ve dayanıksız çar olur bence hp dayandırır skill leride güçlüdür
aslında bu sana bağlı 2sininde birçok avantajı vardır.
ejderha ücü şamanda kritik master yaparsın lonca ve grup için aranan isim olursun bide kükreme skili çok faza vurmuyor ve güçlenmiyor ama perfectini her yerden bula bilirsiniz
(video resim vs.)çok güzel oluyor grafikte harika bişey
iyileştirmeye gelince benm 36 lw iyileştirme şamanım var elinde sonbahar +5 savaşçıdan koruyan taş +3 basılı ve kırılmış taş var ben gayet memnunum iyileştirme m5 ve 1356-1548 hp basıyo n iyi loncalara girebiliyorum be şimşek çağırma kükreme kadqr olmasada grafikte güzel görünüyo master olunca uyuşturmsa gibi özelliğide var iyileştirme skilinden söz etmiyorum bile o başlı başına bi harika zaten fazla söze gerek yok seçim senn ama ben iyileştirme şamandan gayet menunum bkları 1 kaya bile bulunuyo ben 20 k iyileştirme bk yı pahalı die almıyoum yani ama seçim senn
ejderha ücü şamanda kritik master yaparsın lonca ve grup için aranan isim olursun bide kükreme skili çok faza vurmuyor ve güçlenmiyor ama perfectini her yerden bula bilirsiniz
(video resim vs.)çok güzel oluyor grafikte harika bişey
iyileştirmeye gelince benm 36 lw iyileştirme şamanım var elinde sonbahar +5 savaşçıdan koruyan taş +3 basılı ve kırılmış taş var ben gayet memnunum iyileştirme m5 ve 1356-1548 hp basıyo n iyi loncalara girebiliyorum be şimşek çağırma kükreme kadqr olmasada grafikte güzel görünüyo master olunca uyuşturmsa gibi özelliğide var iyileştirme skilinden söz etmiyorum bile o başlı başına bi harika zaten fazla söze gerek yok seçim senn ama ben iyileştirme şamandan gayet menunum bkları 1 kaya bile bulunuyo ben 20 k iyileştirme bk yı pahalı die almıyoum yani ama seçim senn
Son düzenleme:
Kafana göre herkez konuşan konuşana ama ben iyileştirme tercih ediorum bk ler çok bulunuyor p olsun seni yatırana gül vercem dikenlisinden 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)