Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
helal olsun foruma böyle adamlar lazım yapsa yapsa zaten sen yaparsın hocam ne owsap satsın ne bunlar formumuz kazansınben aksaraydan istanbula dönüyorum ilk fırsatta kurulum yapıp hazır dosyaları paylaşacağım.
ben mi satıyorum oğluşum git başka konunun altınaSatış konumdada söylediğim üzere amaçsızlar, önce herkes faydalansın diye konuyu ücretsize taşırlar yeterli etkileşimi topladıktan sonrada para karşılığı dosya verirler..
Ekli dosyayı görüntüle 146007
dosyaları çalıştırıp paylaşırsam forumun gözünde ben
çalıştırdıktan sonra 15 dolar yerine 10 dolara satışa koyarsam yayınlayacağım özür metni
çalıştırdıktan sonra 15 dolar yerine 10 dolara satışa koyarsam yayınlayacağım özür metni
ben bu konuda paylaştığım haline ücret istediğimi hatırlamıyorum warezden dosya alıp millete satan kişi bunu demesin bence farques 3 lisanstan bahsetti ben 1 tek gamedeki lisansı kaldırıp kanalları aktif etmiştim sonrasında başka bir lisans görmedim isteyen benim paylaştıklarımı kullanabilirSatış konumdada söylediğim üzere amaçsızlar, önce herkes faydalansın diye konuyu ücretsize taşırlar yeterli etkileşimi topladıktan sonrada para karşılığı dosya verirler..
Ekli dosyayı görüntüle 146007
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)