- Konular
- 6
- Online süresi
- 8d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 36
- MmoLira
- 2,003
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
2 -3 düzenleme yaptın developer oldun abi çok sağol hepimiz güncelleme bekliyoruz abiKendini fazla üstün görüyorsun, yazdıklarımda senden bahsetmiyordum, bu kadar yüceltme kendini![]()
- Konular
- 11
- Online süresi
- 2mo 7d
- Reaksiyon Skoru
- 216
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 10 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 3,965
- DevLira
- 12
yazdıkların değilde o göz kırpma emojisi bitirdi beniKendini fazla üstün görüyorsun, yazdıklarımda senden bahsetmiyordum, bu kadar yüceltme kendini![]()
- Konular
- 230
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 1,027
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 276
- MmoLira
- 5,706
- DevLira
- 31
şaka gibi. owsap yapmış satmış. sattığı kişide başkalarına satıyor. warez oluyor warez alınıp konu açılıyor. sonra başka forumda vip satmak ayağına linkler silinip iş yine paraya dönüyor 

İhtiyacı olanlar için içerisinde server, mysql, server_src, client_src, dump_src, full client var. İndir kur çalıştır şeklinde.
Klasörlerin yolunu değiştirmeyin. Direk olduğu gibi masaüstünde klasör açıp içinde çıkartın.
Client src build edin (vs22 ile build ettim ben). EXE'yi Cliente atın. IP Adresini değiştirin.
Pack için PML kullanın. Gerekli JSON dosyaı pack klasöründe mevcut.
Tools/FreeBSD içerisinde server ve mysql dosyları var.
Ben FreeBSD14-64bit kullandım.
Konudaki güncellemeler ekli.
Test hesap: metin1/12345
FreeBSD için kullandığım paketler.
pkg install -y boost-all devil cryptopp openssl googletest gcc llvm gmake makedepend python python2 python27 mysql80-server gdb compat8x-amd64
pkg install python3 gcc
python3 -m pip install psutil
Yinede eksik paket olursa m2.py de 7 numaralı komutu çalıştırın.
MySQL8 kurulumu için:
![]()
MaviAyGames | MySQL 8.0 Kurulumu Videolu Anlatım
Metin2 server filesinizde MySQL 5.6 yerine MySQL 8.0 kullanmak isterseniz videolu anlatıma bakarak filesinize MySQL 8.0 desteği ekleyebilirsiniz. MySQL 8.0 kullanabilmek için server source tarafında düzenlemeler yapıyoruz. Bu yüzden kaynak kodlarınızın olması gerekli. Öğeyi görmek için üye...forum.turkmmo.com
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 6
- Online süresi
- 8d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 36
- MmoLira
- 2,003
- DevLira
- 6
@Farques6 Developer abi buraya gel VİP olmak istiyorum ücret nedir abişaka gibi. owsap yapmış satmış. sattığı kişide başkalarına satıyor. warez oluyor warez alınıp konu açılıyor. sonra başka forumda vip satmak ayağına linkler silinip iş yine paraya dönüyor![]()
- Konular
- 11
- Online süresi
- 15d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 1,520
- DevLira
- 0
knk gerek yok bence aylarca bekleyeceğine git @mcsarikaya dan al daha iyi sonuçta ikisine de para ödüyorsun.@Farques6 Developer abi buraya gel VİP olmak istiyorum ücret nedir abi