romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

OWSAP v6.2.6 SF

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Baldwon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 281
  • Görüntüleme Görüntüleme 29K
  • Etiketler Etiketler
    owsap v6.2.6 sf
5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

yığınla hata varda, önce up olsun, yeni konu üzerinden ilerleyelim, çözümleri topluca yaparız. Pack uydurma tarzında olduğundan fazla hata mevcut. Ama çözülemeyecek hata yok :) Yeni konuyu hazırlıyorum. Uplaod biraz uzun sürecek, net kötü biraz
pack kısmı hiç sevmediğim şeydir ya beni benden alıyor ben girilebilecek şekilde ayarlamıştım soruce tarafını kullanmak isteyen pack tarafını bulur halleder niyetiyle tabi ama eline sağlık pack tarafı eksiklikleri hallolur diye tahmin ediyorum

pack kısmı hiç sevmediğim şeydir ya beni benden alıyor ben girilebilecek şekilde ayarlamıştım soruce tarafını kullanmak isteyen pack tarafını bulur halleder niyetiyle tabi ama eline sağlık pack tarafı eksiklikleri hallolur diye tahmin ediyorum
:) hallolur. Pack kısmından bende pek hoşlanmıyorum ama bakıyorum, kimse yardım etmiyor, çözen varmı o dahi belirsizlikte gidiyor. Tabi çıkarcılar bundan payını alıyor. 2 gün sonra satışta görmek muhtemeldi, en azından aradan bir kaç çıkarcıyı eleyelim, ayrıca insanların yararlanacağı tarzda geliştirme süreci olsun. Konu üzerinde tek seni gördüm yardımcı olan başka kimse, kimseye yardım etmiyor, yada çözemiyor bilemiyorum. Yabancı 2 kişi dc'den yazdı ona istinaden genel yardım yapmak daha mantıklı olur diye düşündüm.
Bu arada externler için teşekkür ederim. Benim externler biraz fazla boyut kaplıyordu. Seninkini çok kontrol etmedim ama benimkine nazaran daha derli topludur diye düşündüm. Seninde eline sağlık :)

:) hallolur. Pack kısmından bende pek hoşlanmıyorum ama bakıyorum, kimse yardım etmiyor, çözen varmı o dahi belirsizlikte gidiyor. Tabi çıkarcılar bundan payını alıyor. 2 gün sonra satışta görmek muhtemeldi, en azından aradan bir kaç çıkarcıyı eleyelim, ayrıca insanların yararlanacağı tarzda geliştirme süreci olsun. Konu üzerinde tek seni gördüm yardımcı olan başka kimse, kimseye yardım etmiyor, yada çözemiyor bilemiyorum. Yabancı 2 kişi dc'den yazdı ona istinaden genel yardım yapmak daha mantıklı olur diye düşündüm.
Bu arada externler için teşekkür ederim. Benim externler biraz fazla boyut kaplıyordu. Seninkini çok kontrol etmedim ama benimkine nazaran daha derli topludur diye düşündüm. Seninde eline sağlık :)
normalde eminin paylaştığı externleri kullanacaktım fakat owsap files olan başka bir extern kullandım

Yeni konu üzerinden devam ediyorum. Dosyalar uplaod oluyor. Yükleme tamamlanınca konu içerisinde linkleri paylaşacağım.

testlogin.png

The Register Problem has been fixed, now I am rebuilding the client.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri