Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

OWSAP v6.2.6 SF

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Baldwon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 281
  • Görüntüleme Görüntüleme 29K
  • Etiketler Etiketler
    owsap v6.2.6 sf
5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

client tarafında lisans yoktu galiba tam bakamdım ama gamedekini kaldırdım benim paylaştıklarımın üzerinden devam etseydin keşke libthecore de bile eklentisi vardı :D ama yaptım diyosan eline sağlık ben martyciyim yapıyı kendime göre değiştirdim ve protobuff a geçmeyi düşünüyorum bakalım artık
senin dosyadan ilerlettim, 3 lisansı orda farkettim aslında, senin kaldırdıkların diğer lisanslar olabilir, bu pezo kaç tane atıyor bilmiyorum.
O zaman anladığım kadarıyla bu pack kısmında uğraştirnasinim sebebi bu warezin de v5 uzerinden olması dimi
yok, pack kısmında uğraştırması, pack key'lerinin olmaması. Yani indirdiğin odsyadaki eix ve epk'ları açamıyoruz keyleri olmadığından, Açabilecekler illaki vardır fakat o unpack konusunda benim bilgim yok maalesef.

Ne güzel ip yazıp giriyorduk naptı bu elin gavuru oyuna

Şuan işlevsel olarak çalışıyor. Fakat pack taraflı çok fazla hata mevcut, örn. köydeki obje görünümü vs. bozuk. Quest ekranlarında hata mevcut. Bunların çözümlerini şuan yapmıcam, VDI dahil upload ediyorum. İnternetim yavaş olduğu için tahmini olarak yarın paylaşacağım. Paylaşımı yeni konu olarak yapmayı planlıyorum. Konu içeriğinde hata çözümleri vs. yer alıp ufak bi geliştiştirme süreci yürütmeyi planlıyorum. (En azından hatalarını giderme yönünde), Hep birlikte hatalarını çözerek ilerletebiliriz. ( Tabi çoğu kişi hataları söylemicek veya çözdüklerini söylemicek bu çok önemli değil, maksat yeni başlayanlar için sağlam bir kaynak olması amacı ile yapıyorum)
1748994539378.png

Şuan işlevsel olarak çalışıyor. Fakat pack taraflı çok fazla hata mevcut, örn. köydeki obje görünümü vs. bozuk. Quest ekranlarında hata mevcut. Bunların çözümlerini şuan yapmıcam, VDI dahil upload ediyorum. İnternetim yavaş olduğu için tahmini olarak yarın paylaşacağım. Paylaşımı yeni konu olarak yapmayı planlıyorum. Konu içeriğinde hata çözümleri vs. yer alıp ufak bi geliştiştirme süreci yürütmeyi planlıyorum. (En azından hatalarını giderme yönünde), Hep birlikte hatalarını çözerek ilerletebiliriz. ( Tabi çoğu kişi hataları söylemicek veya çözdüklerini söylemicek bu çok önemli değil, maksat yeni başlayanlar için sağlam bir kaynak olması amacı ile yapıyorum)
Ekli dosyayı görüntüle 145466
hata olursa etiket at hallederim bir şekilde vakit buldukça artık protobuff a geme gibi bir planım var vakit olursa bakarım zaten ama varolan konu üzerinden de yürütülebilir vs nasıl olursa artık

hata olursa etiket at hallederim bir şekilde
yığınla hata varda, önce up olsun, yeni konu üzerinden ilerleyelim, çözümleri topluca yaparız. Pack uydurma tarzında olduğundan fazla hata mevcut. Ama çözülemeyecek hata yok :) Yeni konuyu hazırlıyorum. Uplaod biraz uzun sürecek, net kötü biraz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri