farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Cube renewal

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Biogenix12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 442

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba, herhangi bir küp (zanaat) sistemi öneriyor musunuz? Sadece bir worldart sistemi buldum ama çeşitli hataları olduğunu duydum. Aktif sunucularda test edilmiş bir sistem yüklemek istiyorum. Halka açık herhangi bir şey var mı? Ya da hangi geliştiriciden satın alabilirim?

ve bunları hangi sunucu dosyalarından çekmenizi önerirsiniz? yukarıdaki meslektaşın önerdiği “Rayanu” dosyalarının iyi değerlendirmeleri yok. Size iyi işçilik elde etmenin çok zor olduğunu söyleyeceğim
Eğer o filesteki yorumları beğenmediyseniz şu filesede göz atabilirsiniz . https://forum.turkmmo.com/konu/3884939-vatansever2-serverfiles-full-versiyon/

online görmüş dosyalar zamanında baya iyi bir filesti hatta şuan çoğu filestende iyi denecek kadar sağlam .

ve bunları hangi sunucu dosyalarından çekmenizi önerirsiniz? yukarıdaki meslektaşın önerdiği “Rayanu” dosyalarının iyi değerlendirmeleri yok. Size iyi işçilik elde etmenin çok zor olduğunu söyleyeceğim
senin dosya ile işin yok dostum dosyadaki sistemi alacaksın ben zamanında o cube sistemii 2 ayrı dosyada denedim rayanudan yada uranüsten sökebilirsin artık o sana kalmış birşey

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri