D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Cube renewal

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Biogenix12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 437

Biogenix12

Level 1
Üye
Konular
10
Online süresi
7d 23m
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
1 Yıl 6 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
28
MmoLira
1,732
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba, herhangi bir küp (zanaat) sistemi öneriyor musunuz? Sadece bir worldart sistemi buldum ama çeşitli hataları olduğunu duydum. Aktif sunucularda test edilmiş bir sistem yüklemek istiyorum. Halka açık herhangi bir şey var mı? Ya da hangi geliştiriciden satın alabilirim?

You'll find everything you need in this topic.
Perhaps you're just missing an add-on to transfer the object's features after polishing. This is easy. Just let me know or contact me via Discord to help you install it, resolve installation errors, and also resolve the feature transfer issue.

Discord:tz1332

Merhaba, herhangi bir küp (zanaat) sistemi öneriyor musunuz? Sadece bir worldart sistemi buldum ama çeşitli hataları olduğunu duydum. Aktif sunucularda test edilmiş bir sistem yüklemek istiyorum. Halka açık herhangi bir şey var mı? Ya da hangi geliştiriciden satın alabilirim?
rayanu server files var oradan sök hiç uğraşma test ettim zamanında ayrıca kendi oyunlarında da test edildi

Eyübün yorumuna katılıyorum . Eğer bilgin varsa sağlam bir filesten sök çünkü cube oyunda core yediren genel bazlı sistemlerden bir kaçıdır .

Eyübün yorumuna katılıyorum . Eğer bilgin varsa sağlam bir filesten sök çünkü cube oyunda core yediren genel bazlı sistemlerden bir kaçıdır .
ve bunları hangi sunucu dosyalarından çekmenizi önerirsiniz? yukarıdaki meslektaşın önerdiği “Rayanu” dosyalarının iyi değerlendirmeleri yok. Size iyi işçilik elde etmenin çok zor olduğunu söyleyeceğim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri