farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Cube renewal

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Biogenix12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 442

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba, herhangi bir küp (zanaat) sistemi öneriyor musunuz? Sadece bir worldart sistemi buldum ama çeşitli hataları olduğunu duydum. Aktif sunucularda test edilmiş bir sistem yüklemek istiyorum. Halka açık herhangi bir şey var mı? Ya da hangi geliştiriciden satın alabilirim?

Merhaba, herhangi bir küp (zanaat) sistemi öneriyor musunuz? Sadece bir worldart sistemi buldum ama çeşitli hataları olduğunu duydum. Aktif sunucularda test edilmiş bir sistem yüklemek istiyorum. Halka açık herhangi bir şey var mı? Ya da hangi geliştiriciden satın alabilirim?
rayanu server files var oradan sök hiç uğraşma test ettim zamanında ayrıca kendi oyunlarında da test edildi

Eyübün yorumuna katılıyorum . Eğer bilgin varsa sağlam bir filesten sök çünkü cube oyunda core yediren genel bazlı sistemlerden bir kaçıdır .

Eyübün yorumuna katılıyorum . Eğer bilgin varsa sağlam bir filesten sök çünkü cube oyunda core yediren genel bazlı sistemlerden bir kaçıdır .
ve bunları hangi sunucu dosyalarından çekmenizi önerirsiniz? yukarıdaki meslektaşın önerdiği “Rayanu” dosyalarının iyi değerlendirmeleri yok. Size iyi işçilik elde etmenin çok zor olduğunu söyleyeceğim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri