ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba, herhangi bir küp (zanaat) sistemi öneriyor musunuz? Sadece bir worldart sistemi buldum ama çeşitli hataları olduğunu duydum. Aktif sunucularda test edilmiş bir sistem yüklemek istiyorum. Halka açık herhangi bir şey var mı? Ya da hangi geliştiriciden satın alabilirim?
Perhaps you're just missing an add-on to transfer the object's features after polishing. This is easy. Just let me know or contact me via Discord to help you install it, resolve installation errors, and also resolve the feature transfer issue.
Merhaba, herhangi bir küp (zanaat) sistemi öneriyor musunuz? Sadece bir worldart sistemi buldum ama çeşitli hataları olduğunu duydum. Aktif sunucularda test edilmiş bir sistem yüklemek istiyorum. Halka açık herhangi bir şey var mı? Ya da hangi geliştiriciden satın alabilirim?
ve bunları hangi sunucu dosyalarından çekmenizi önerirsiniz? yukarıdaki meslektaşın önerdiği “Rayanu” dosyalarının iyi değerlendirmeleri yok. Size iyi işçilik elde etmenin çok zor olduğunu söyleyeceğim