OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Cevaplandı Acil Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zavira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 299

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Martysama v5.8 Üzerine Yaptığım Ufak Çaplı Bir Kaç Sistemli Files
Bufilesi kullanıyorum yan menüdeki ticaret camı ve çevrimdışı pazar a tıkladığımda kıdem sistemi açılıyor nasıl düzeltirim yardım

çevr.jpg

Çözüm
Offlineshop ve arama camında kidem sisteminin open fonksiyonu yazılı olduğu için onu açıyor sen ne ekleyeceksen onunla değiştirebilirsin fonksiyonu.

Bunu değiştireceksin
OpenKidemWindow()

Örnek
ShowMeOfflineShop gibi gibi.

Ekleyeceğin sistemin çalıştırma fonksiyonu game.py yada interfacemodule.py de yazar.
Offlineshop ve arama camında kidem sisteminin open fonksiyonu yazılı olduğu için onu açıyor sen ne ekleyeceksen onunla değiştirebilirsin fonksiyonu.

Bunu değiştireceksin
OpenKidemWindow()

Örnek

Ekleyeceğin sistemin çalıştırma fonksiyonu game.py yada interfacemodule.py de yazar.

Çözüm

Bunu değiştireceksin
OpenKidemWindow()

Örnek

ben bulamadım kafayı yedirdi bana

Bunu değiştireceksin
OpenKidemWindow()

Örnek

teşekkürler hallettim çok sağol :)

uiinventory.py dosya içeriği

if gelen == self.EFSUN_BOTU:
self.wndInventory.interface.ToggleSwitchbotWindow()

if gelen == self.OFF_SHOP:
self.wndInventory.interface.OpenKidemWindow()

if gelen == self.ARAMA_CAM:

if gelen == self.RUTBE_RUTBE:
self.wndInventory.interface.OpenPlayTimeWindow()

buradan

bu kısmı degiştirmen gerekiyor butona basınca neyi açtırmak istiyorsan interface sistem açım kodunu girmen lazım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri