- Konular
- 173
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 801
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 8 Yıl 7 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 249
- MmoLira
- 4,296
- DevLira
- 9
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
yok hocam full build aldım var olan coreleri sildinizmi ? ch1 core1 gibitüm source build ettin diye umuyorum. db game vs güncelledinmi derlemeden sonra? Oyuna girişte hata veriyorsa büyük ihtimal db game derlemeleri farklı olaiblir.
Son düzenleme:
- Konular
- 1,298
- Çözüm
- 203
- Online süresi
- 7mo 19h
- Reaksiyon Skoru
- 9,275
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- MmoLira
- 51,370
- DevLira
- 74
Eline sağlık. Çok basit ve güzel olmuş. Tekçe bir öneri sunmak istiyorum; Constructor'da mutex yerine call_once kullanılabilirmiş çünkü mutex çok fazla performans öldürüyor. ama hertürlü eskisinden kat kat iyi gözüküyor.
- Konular
- 53
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 169
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 6,490
- DevLira
- 78
Benim core'a alerjim var kullanmıyorum. kullandığın alt yapının sourcesi forumda varsa at bi link bakarız.yok hocam full build aldım var olan coreleri sildinizmi ? ch1 core1 gibi
- Konular
- 27
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 16d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 198
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 4,321
- DevLira
- 24
Yapay zekaya yazdırılmış kod, Stack ile heap arasındaki farkı bilmeyen paylaşımcı..
o kadar yazılımcı var burda, 1 kişide çıkıp dememiş bu singleton sınıfı kalıtım alan sınıfın dinamik bellek ile oluşturulmasını beklerken CHARACTER_MANAGER stack'te oluşturuluyor bunun sahipliğini neden unique_ptr ye veriyorsun ?
Multi thread kullanılmayan yerde mutex in getirdiği performans kaybını anlatmaya gerek bile yok.
Örnek kod double free hatasını açıkça görebilirsiniz (çift destructor)
o kadar yazılımcı var burda, 1 kişide çıkıp dememiş bu singleton sınıfı kalıtım alan sınıfın dinamik bellek ile oluşturulmasını beklerken CHARACTER_MANAGER stack'te oluşturuluyor bunun sahipliğini neden unique_ptr ye veriyorsun ?
Multi thread kullanılmayan yerde mutex in getirdiği performans kaybını anlatmaya gerek bile yok.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 53
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 169
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 6,490
- DevLira
- 78
Madem çok biliyorsun tatava yapma düzgününü paylaş kullanalım.Yapay zekaya yazdırılmış kod, Stack ile heap arasındaki farkı bilmeyen paylaşımcı..
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)