ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2'yi özgür bırakın!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dormammu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

tüm source build ettin diye umuyorum. db game vs güncelledinmi derlemeden sonra? Oyuna girişte hata veriyorsa büyük ihtimal db game derlemeleri farklı olaiblir.
yok hocam full build aldım var olan coreleri sildinizmi ? ch1 core1 gibi

Son düzenleme:
Eline sağlık. Çok basit ve güzel olmuş. Tekçe bir öneri sunmak istiyorum; Constructor'da mutex yerine call_once kullanılabilirmiş çünkü mutex çok fazla performans öldürüyor. ama hertürlü eskisinden kat kat iyi gözüküyor.

Yapay zekaya yazdırılmış kod, Stack ile heap arasındaki farkı bilmeyen paylaşımcı..

o kadar yazılımcı var burda, 1 kişide çıkıp dememiş bu singleton sınıfı kalıtım alan sınıfın dinamik bellek ile oluşturulmasını beklerken CHARACTER_MANAGER stack'te oluşturuluyor bunun sahipliğini neden unique_ptr ye veriyorsun ?

Multi thread kullanılmayan yerde mutex in getirdiği performans kaybını anlatmaya gerek bile yok.

Örnek kod double free hatasını açıkça görebilirsiniz (çift destructor)

Yapay zekaya yazdırılmış kod, Stack ile heap arasındaki farkı bilmeyen paylaşımcı..

o kadar yazılımcı var burda, 1 kişide çıkıp dememiş bu singleton sınıfı kalıtım alan sınıfın dinamik bellek ile oluşturulmasını beklerken CHARACTER_MANAGER stack'te oluşturuluyor bunun sahipliğini neden unique_ptr ye veriyorsun ?

Multi thread kullanılmayan yerde mutex in getirdiği performans kaybını anlatmaya gerek bile yok.

Örnek kod double free hatasını açıkça görebilirsiniz (çift destructor)

Madem çok biliyorsun tatava yapma düzgününü paylaş kullanalım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri