mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Altın Konu Lorenzo - Altyapı Server Files 2025 (Sistemli) v.2

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 13 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

libleri attım zaten şuan lible ilgili sorunum yok. Sorunum serveri kurup çalıştırmak ve oyuna girmek.
Şuan ihtiyacım olan şey sıfırdan lorenzonun uygun bsd linkindeki bsd'yi açtıktan sonra dosyaların nereye atılacağı atıldıktan sonra ne yapılacağı.
Dostum kök dizine yani / buraya direk herhangi bir sayfa ilerlemeden HOME klasörü oluşturup game.tar.gz dosyasını atacaksın. Daha sonradan var/DB klasörüne MySQL.tar.gz dosyasını atacaksın. Daha sonra putty giriş yapıp sırasıyla cd/home yazıp enterle ve sonrasında tar zxvf game.tar.gz yazacaksın kurulumu bitince tekrardan CD /var/DB yazıp sonrasında rm -rf MySQL daha sonrasında tar zxvf MySQL.tar.gz yazıp reboot atacan. Sunucu açıldıktan sonra bir daha putty login olup sırasıyla cd /home/main yazıp enterle daha sonra sh admin_panel.sh yazıp enterle gelen kırmızı yazı kısmında 1 yazıp enterle chler açılacaktır. Pack kısmında ise root klasörü içinde ki serverinfo.py de en üstte bulunan ip kısmına ip adresini yazıp root kapatacaksin

Dostum kök dizine yani / buraya direk herhangi bir sayfa ilerlemeden HOME klasörü oluşturup game.tar.gz dosyasını atacaksın. Daha sonradan var/DB klasörüne MySQL.tar.gz dosyasını atacaksın. Daha sonra putty giriş yapıp sırasıyla cd/home yazıp enterle ve sonrasında tar zxvf game.tar.gz yazacaksın kurulumu bitince tekrardan CD /var/DB yazıp sonrasında rm -rf MySQL daha sonrasında tar zxvf MySQL.tar.gz yazıp reboot atacan. Sunucu açıldıktan sonra bir daha putty login olup sırasıyla cd /home/main yazıp enterle daha sonra sh admin_panel.sh yazıp enterle gelen kırmızı yazı kısmında 1 yazıp enterle chler açılacaktır. Pack kısmında ise root klasörü içinde ki serverinfo.py de en üstte bulunan ip kısmına ip adresini yazıp root kapatacaksin
mysql.tar.gz nerede?

beyler oyun aktif ama surda durup bir soru sorucam localerde germany olarak adlanmis martysama zaten belli oluyor bu filesi nasil almancaya cevirim komple ??

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)

Geri