noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Altın Konu Lorenzo - Altyapı Server Files 2025 (Sistemli) v.2

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 13 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Item harcayıp görevleri bitirme işini sevmedim de o yüzden kaldırdım 😂 Zaten görevler bitince direkt veriyor ödülleri.

Sadece progress barı sayılara çevirmek isteyen varsa aşağıdaki uinewbattlepass.py dosyasını direkt root içerisine atabilir. Olmazsa yardımcı olurum yine.
I can't find the link to download the complete server files, can you send it to me please?

Merhabalar uygun bsd yi indirdim virtual box'a aktardım game.tar.gz'yi usr/home içinde açtım vm'den usr/home/main içine girdim admin_panel.sh çalıştırıp 1 den başlattım sql'leri bulamadım hata veriyor 19:30 dan 23:10 a kadar chatgpt ile beraber uğraşıyoruz bir türlü açıp oyuna giremedim (: lib 11 hatası veriyordu libleri attım. çok fazla bilgim yok ama razuning v5 i çalıştırıp girebiliyorum bunda giremiyorum neler yapmam gerekiyor teknik bilgi ve kodlamada zayıfım beni ayakta tutan şey merak (: köydeyim ve internet zayıf yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum iyi forumlar iyi geceler herkeze.

Merhabalar uygun bsd yi indirdim virtual box'a aktardım game.tar.gz'yi usr/home içinde açtım vm'den usr/home/main içine girdim admin_panel.sh çalıştırıp 1 den başlattım sql'leri bulamadım hata veriyor 19:30 dan 23:10 a kadar chatgpt ile beraber uğraşıyoruz bir türlü açıp oyuna giremedim :) lib 11 hatası veriyordu libleri attım. çok fazla bilgim yok ama razuning v5 i çalıştırıp girebiliyorum bunda giremiyorum ner yapmam gerekiyor teknik bilgi ve kodlamada zayıfım beni ayakta tutan şey merak :) köydeyim ve internet zayıf yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum iyi forumlar iyi geceler herkeze.
709. Cevaba git orada libler paylaşılmış onları al direk ana dizinde ki lib klasörü içine at ve reboot çekip sunucuları başlar

libleri attım zaten şuan lible ilgili sorunum yok. Sorunum serveri kurup çalıştırmak ve oyuna girmek.
Şuan ihtiyacım olan şey sıfırdan lorenzonun uygun bsd linkindeki bsd'yi açtıktan sonra dosyaların nereye atılacağı atıldıktan sonra ne yapılacağı.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri