HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
I can't find the link to download the complete server files, can you send it to me please?Item harcayıp görevleri bitirme işini sevmedim de o yüzden kaldırdımZaten görevler bitince direkt veriyor ödülleri.
Sadece progress barı sayılara çevirmek isteyen varsa aşağıdaki uinewbattlepass.py dosyasını direkt root içerisine atabilir. Olmazsa yardımcı olurum yine.
Merhabalar uygun bsd yi indirdim virtual box'a aktardım game.tar.gz'yi usr/home içinde açtım vm'den usr/home/main içine girdim admin_panel.sh çalıştırıp 1 den başlattım sql'leri bulamadım hata veriyor 19:30 dan 23:10 a kadar chatgpt ile beraber uğraşıyoruz bir türlü açıp oyuna giremedim
lib 11 hatası veriyordu libleri attım. çok fazla bilgim yok ama razuning v5 i çalıştırıp girebiliyorum bunda giremiyorum neler yapmam gerekiyor teknik bilgi ve kodlamada zayıfım beni ayakta tutan şey merak
köydeyim ve internet zayıf yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum iyi forumlar iyi geceler herkeze.
lib 11 hatası veriyordu libleri attım. çok fazla bilgim yok ama razuning v5 i çalıştırıp girebiliyorum bunda giremiyorum neler yapmam gerekiyor teknik bilgi ve kodlamada zayıfım beni ayakta tutan şey merak
köydeyim ve internet zayıf yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum iyi forumlar iyi geceler herkeze.709. Cevaba git orada libler paylaşılmış onları al direk ana dizinde ki lib klasörü içine at ve reboot çekip sunucuları başlarMerhabalar uygun bsd yi indirdim virtual box'a aktardım game.tar.gz'yi usr/home içinde açtım vm'den usr/home/main içine girdim admin_panel.sh çalıştırıp 1 den başlattım sql'leri bulamadım hata veriyor 19:30 dan 23:10 a kadar chatgpt ile beraber uğraşıyoruz bir türlü açıp oyuna giremedimlib 11 hatası veriyordu libleri attım. çok fazla bilgim yok ama razuning v5 i çalıştırıp girebiliyorum bunda giremiyorum ner yapmam gerekiyor teknik bilgi ve kodlamada zayıfım beni ayakta tutan şey merak
köydeyim ve internet zayıf yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum iyi forumlar iyi geceler herkeze.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)