HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sunucuda build alamazssın local de alıcaksın ordan sunucya atıcaksın game db yiFiles i VDS Sunucuya kurdum oyun çalışıyor ama bild alamıyorum büyük ihtimalle makinede gcc10 yüklü olmadığı için ama freebsd desteğini kestiği için gcc10 yükleyemiyorum buna nasıl çözüm bulabilir
Elle kurulum var ancak çok uğraştırıyor.Files i VDS Sunucuya kurdum oyun çalışıyor ama bild alamıyorum büyük ihtimalle makinede gcc10 yüklü olmadığı için ama freebsd desteğini kestiği için gcc10 yükleyemiyorum buna nasıl çözüm bulabilirim
Envanterde bulunan Depoyu Aç butonunu sadece GM hesapların kullanabilmesi sorununun çözümü:
Server tarafı cmd.cpp içerisinde,
[CODE title="Arat"] { "click_safebox", do_click_safebox, 0, POS_DEAD, GM_IMPLEMENTOR },[/CODE]
[CODE title="Değiştir"] { "click_safebox", do_click_safebox, 0, POS_DEAD, GM_PLAYER },[/CODE]
Daha sonra build al ve reboot işlem tamamdır.
Server tarafı cmd.cpp içerisinde,
[CODE title="Arat"] { "click_safebox", do_click_safebox, 0, POS_DEAD, GM_IMPLEMENTOR },[/CODE]
[CODE title="Değiştir"] { "click_safebox", do_click_safebox, 0, POS_DEAD, GM_PLAYER },[/CODE]
Daha sonra build al ve reboot işlem tamamdır.
sen ne anlatıon be dayı önce açıkları düzelt sen d: Benim sw hazır :dkuramadında drop iteme nerden gectin oyunu kurdun actın mobdroptamı takıldın yoksa oyunu hicmi kuramadın
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)