Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Amerika Vize Randevusu Nasıl Alınır?

ugurkilci

Level 2
Üye
Konular
57
Online süresi
13h 44m
Reaksiyon Skoru
132
Altın Konu
6
TM Yaşı
6 Yıl 7 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
81
MmoLira
341
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkese merhaba, bir sorum var. Amerika vize randevusu nasıl alabilirim?
Hangi aşamaları geçmeliyim?
Vize fiyatları konusunda bilginiz var mı?
Hangi formları doldurmalıyım?
Amerika Konsolosluk için nereye gideceğim? Türkiye'de 1 tane mi var yoksa bölge bölge falan var mı?
Ekstra bilmem gereken bir şey var mı? Ayrıca ben başvursam kabul alır mıyım? Şengen gibi bir şeyler mi lazım?

Çok cahilim bu konuda yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Herkese merhaba, bir sorum var. Amerika vize randevusu nasıl alabilirim?
Hangi aşamaları geçmeliyim?
Vize fiyatları konusunda bilginiz var mı?
Hangi formları doldurmalıyım?
Amerika Konsolosluk için nereye gideceğim? Türkiye'de 1 tane mi var yoksa bölge bölge falan var mı?
Ekstra bilmem gereken bir şey var mı? Ayrıca ben başvursam kabul alır mıyım? Şengen gibi bir şeyler mi lazım?

Çok cahilim bu konuda yardımcı olur musunuz?
Sorularınızı tek tek yanıtlayarak ilerleyelim.
1- Bunun birden fazla yolu bulunmaktadır, en popüleri olan Green Card ile başvuru yapabilirsiniz. (Yılda 1 defa başvuru açılır ve çekiliş ile verilmektedir.)
EB3 Vizesi: Vasıflı gerektiren bir işte çalışıyorsanız veya diplomanız var ise bu şartı karşılarsınız...
Google’de bu sorularınızın cevaplarını bulmanız mümkün. Bu işi yapan acenteler ve rehberlerde mevcut. Göz atmanızı öneririm.

Google’de bu sorularınızın cevaplarını bulmanız mümkün. Bu işi yapan acenteler ve rehberlerde mevcut. Göz atmanızı öneririm.
Evet Google ve ChatGPT'yi kullanıyorum. Forumlarda da soruyorum. Saf tecrübe daha iyi. Bu sayede sizin de dediğiniz gibi acenteler bulabildim. Bir kaç kötü acente tecrübem oldu. İsimlerini buradan paylaşmak istemiyorum ama önerin var mı dersen amerikavizerandevusu.com iyi gibi geldi gözüme çünkü insan var!

Bak diğer önerilere baktığımda chatbotlar falan vardı ya da global markalarda sadece Türkçe dil desteği eklemişlerdi fakat Türkçe konuşan biri yoktu. Burada ise TR kitlesi var. Kitle evet, çünkü grup falanı var. Oradan sormak daha kolay. 300 kişiden illaki birileri bir şeyler biliyordur.

Yine de önümdeki en büyük engel düzenli gelir kaynağı olmaması. Yani gelirin bile yetersizse sıkıntı çıkabiliyormuş. Orası karışık ama bomba bilgi şu. Arsan veya evin vs varsa vize alman daha kolaymış. 🤦‍♂️ Atalardan kalan mirasımız yok ki. Neyse belki Amerikan rüyası yaparız oralarda neden olmasın.

Evet Google ve ChatGPT'yi kullanıyorum. Forumlarda da soruyorum. Saf tecrübe daha iyi. Bu sayede sizin de dediğiniz gibi acenteler bulabildim. Bir kaç kötü acente tecrübem oldu. İsimlerini buradan paylaşmak istemiyorum ama önerin var mı dersen amerikavizerandevusu.com iyi gibi geldi gözüme çünkü insan var!

Bak diğer önerilere baktığımda chatbotlar falan vardı ya da global markalarda sadece Türkçe dil desteği eklemişlerdi fakat Türkçe konuşan biri yoktu. Burada ise TR kitlesi var. Kitle evet, çünkü grup falanı var. Oradan sormak daha kolay. 300 kişiden illaki birileri bir şeyler biliyordur.

Yine de önümdeki en büyük engel düzenli gelir kaynağı olmaması. Yani gelirin bile yetersizse sıkıntı çıkabiliyormuş. Orası karışık ama bomba bilgi şu. Arsan veya evin vs varsa vize alman daha kolaymış. 🤦‍♂️ Atalardan kalan mirasımız yok ki. Neyse belki Amerikan rüyası yaparız oralarda neden olmasın.
Umarım herşey gönlünüzce olur.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri