Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Alan Bossu Nasıl Yapılır ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GrooLx1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 428

GrooLx1

Level 4
TM Üye
Üye
Konular
64
Çözüm
17
Online süresi
1mo 26d
Reaksiyon Skoru
99
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Yıl 9 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
96
MmoLira
7,113
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Tüm oyuncular için alan bossu yapmak istiyorum. İçinden atanları en fazla damage vuranlara atmasını birçok item atmasını nasıl sağlayabilirim ? mob_drop_item editlesem yetiyor mu ? Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Şuan düzenlediğim fileste de sanırım o şekilde. Ben en yüksek hasarı veren 5 kişiye örneğin şansa göre dağıtsın istiyorum.
Bunun için boss damage ranking sistemi kurabilirsinz.
ALINTIDIR.

MCB kardeşimiz sistemi kısaca açıklamıştır

- Boss Hasar Sıralama sistemi bossa vuran oyuncuların sıralamasını gösterir.
- 1. Sıradaki kişiye bossun içerisindeki çıkması en zor olan yani değerli itemleri atar.
- Sıralamadaki oyunculara ekstra ödül verebilirsiniz.
- Bossların konumlarını ve saatlerini ve Vnumlarını sistem üzerinden ayarlayabilirsiniz. (FTP`den anlık...
Tüm oyuncular için alan bossu yapmak istiyorum. İçinden atanları en fazla damage vuranlara atmasını birçok item atmasını nasıl sağlayabilirim ? mob_drop_item editlesem yetiyor mu ? Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
mob drop editlemen yeterli ama damageye göre atar mı bilmiyorum benim serverimde bir düz vursan bile şansa göre atıyordu onun dışında toplu boss için dediğin şey yeterli olur

Şuan düzenlediğim fileste de sanırım o şekilde. Ben en yüksek hasarı veren 5 kişiye örneğin şansa göre dağıtsın istiyorum.

onun için araştırıp bir damage tablosu bulman gerek daha önce karşıma çıkmıştı biraz bakarsan bulabilirsin

onun için araştırıp bir damage tablosu bulman gerek daha önce karşıma çıkmıştı biraz bakarsan bulabilirsin
hasar tablom zaten var hocam drop ihtimalini nasıl dağıtacağımı bilmiyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri