- Konular
- 1
- Online süresi
- 14h 2m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 16
- MmoLira
- 165
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba metin2 hilelerine giriş yapmak istiyorum fakat şu pointer offset bulma olayında çok büyük sıkıntılarım var. Standart skill range, wallhack, sekmeme gibi tarz şeyleri çok rahat bulabiliyorum fakat. playerptr mobptr target targetvid entity list bu tarz şeyleri bulamıyorum. Bir şeyler bulsam da doğru mu değil mi emin değilim. Çoğu yerde herkes kafasına göre bir şeyler anlatmış fakat hiç bir şey anlamıyorum. Kısa ve öz bir şekilde yardım istiyorum sizden.
Oynadığım sunucu wslik ve çok koruması olmayan bir sunucu aynı zamanda farm da var. Tek bir haritada Zombi atlı slotlar var ve ben bunları otomatik kesip düşenleri de üstüme almak istiyorum.bir tane açma kapatma düğmesi olsa yeterli. dll olarak oto toplamayı hallettim bir şekilde ama bu slota gidip vurmayı bir türlü çözemedim. İlgili ve bilgili abilerimden kardeşlerimden yardım istiyorum. Lütfen yardımınızı istiyorum
Oynadığım sunucu wslik ve çok koruması olmayan bir sunucu aynı zamanda farm da var. Tek bir haritada Zombi atlı slotlar var ve ben bunları otomatik kesip düşenleri de üstüme almak istiyorum.bir tane açma kapatma düğmesi olsa yeterli. dll olarak oto toplamayı hallettim bir şekilde ama bu slota gidip vurmayı bir türlü çözemedim. İlgili ve bilgili abilerimden kardeşlerimden yardım istiyorum. Lütfen yardımınızı istiyorum
- Konular
- 1
- Online süresi
- 14h 2m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 16
- MmoLira
- 165
- DevLira
- 0
Güncel!
- Konular
- 1
- Online süresi
- 14h 2m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 16
- MmoLira
- 165
- DevLira
- 0
Güncel
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)