- Konular
- 1,152
- Online süresi
- 2mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 1,863
- Altın Konu
- 484
- Başarım Puanı
- 329
- MmoLira
- 105,646
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bu türde gördüğüm en kapsamlı karakter kadrolarından biriyle, basit ama etkili bir yükseltme sistemi ve ekranı dolduran özel saldırılarla birleştiğinde, bu yeni roguelite, hikayesi bitmeden önce bende en azından iyi eski "sadece bir koşu daha" kancalarından epeyce bir miktar yakalamayı başardı.
Şüphesiz, 100 karakterlik kadro Abyss'in en güçlü kısmı çünkü hem oynanabilir karakterler hem de ilerledikçe kahramanınıza katılan çağrılabilir yükseltmeler olarak işlev görüyorlar. Samuray Savaşçıları ve Savaşçılar Orochi'den toplanan, Nobunaga Oda ve Goemon Ishikawa gibi karakterleri içeren bir karakter seçkisiyle, ikonik Dynasty Warriors karakterleri Zhao Yun, Cao Cao, Sun Jian ve düzinelercesiyle güçlerini birleştiriyor.
Üçte birini bir tur attıktan sonra, belirli yeteneklere sahip karakterlere veya geçmiş oyunlarda tercih ettiğim karakterlere yöneldim: Guan Yu, Liu Bei ve özellikle yenilmiş düşmanları patlatan ve yakındaki diğer düşmanlara hasar veren Lu Bu.
Her koşu bir öncekinden çok da farklı hissettirmese de, favorilerimin dışına çıktığımda bile, yapımın bir araya gelip büyük hasar verdiği veya düşmanlarımı birden fazla durum etkisiyle alt ettiği zamanki hissin tadını çıkardım.
Ayrıca, koşular sırasında gerçekleşen dükkanlar ve rastgele olaylar da diğer karakterlerden yoksun, bu yüzden bunlar bile hikayeye biraz kişilik katmak için boşa harcanmış fırsatlardı.
Minimum kurulumdan sonra, her biri sekiz odadan oluşan ve daha zor ama ilham vermeyen bir boss savaşıyla biten dört aşamayı temizlemek için gönderilirsiniz.
Bir ogre, iskelet bir grifon ve diğer doğaüstü şeyler var ve bunlar Warriors oyununda genellikle elde ettiğimizden daha yaratıcı olsa da beni asla etkilemeyi başaramadılar. Ancak asıl sorun, vahşi görsel tasarımlara sahip olsalar bile her boss savaşının yine aynı şekilde oynanacak olması, telgraflı saldırılar ve sağlık çubuklarına zarar vermeden önce kırılması gereken yeniden şarj edilebilir bariyerler.
Bundan daha sıra dışı boss'lara sahip izometrik aksiyon oyunları bulmak için çok uğraşmanıza gerek yok.
İlk defa bir tane içmek, bilgi hakkında çok kısa bir sohbeti tetikler, ancak bu kadar ve bu sohbetlerin hiçbiri açıklayıcı değildi veya herhangi bir sonuç sunmadı. Temelde sadece 1980'lerden kalma bir arcade oyunu gibi "Kazandınız!" ile sona erer.
Her turda bana yardımcı olması için kimi oynadığımı ve hangi savaşçıları işe aldığımı değiştirerek, işleri ilginç tutmak için yeterli çeşitlilik var. Her karakter temel kombolar için yeterince benzer varyasyonlar kullanırken, yenisini oynamayı öğrenmek kolay olsa da, hepsi geçmişlerine uyan bir dizi özellik ile gelir.
Güç, Hız, Ateş veya Buz gibi istatistikler veya unsurlar için amblem kombinasyonları; müttefik olarak çağrıldıklarında kullandıkları özel bir saldırı, ve son olarak ekstra karakterler çağırma, özel hareketlerinin saldırı gücünü artırma veya ana savaşçınızın amblemlerini veya özelliklerini güçlendirme gibi şeyler sunan pasif bir güçlendirme.
Ayrıca, sahiplerine kalıcı güçlendirmeler veren ve hikayenin ötesinde kovalanacak bir şey gibi davranan açılabilir benzersiz silahlara da sahiptirler.
Abyss ayrıca geleneksel Dynasty Warriors savaşını daha gösterişli bir şeye dönüştürerek daha fantezi tabanlı bir ortama uyması için harika bir iş çıkarıyor.
Her karakterin çeşitli normal ve şarj saldırı komboları ve yeni çağırma saldırıları var, bu temel hareketler yeni montaj saldırısını hızlı ve tatmin edici bir hızda güçlendiren Montaj çubuğunu besliyor. Aktifken bir musou hareketi yaparsanız, beni zor bir durumdan kurtarmayı veya bir savaşın üstüne bir yay koymayı her zaman başaran bir oda temizleme patlaması serbest bırakıyor.
Yol boyunca kilidini açabileceğiniz başka harika karakterler de var. Bazıları, belirli bir komboyu kullandıktan sonra ek saldırılar sağlayan geçici bir güçlendirme kazanan Nobunaga gibi ekstra yeteneklerle gelir.
Karakterler, onları ne kadar çok oynarsanız kümülatif seviyeler kazanır; her 50 seviyede, saldırı ve savunmalarına kalıcı bonuslar kazanırlar, yani yeterli zaman ve çabayla, özel özellikleri olmayan karakterler bile en zorlu zorluklarla başa çıkmak için yeterli güce sahip olabilir.
Ancak, bu zorlu zorluklardan bahsetmişken, beş zorlu koşu bile sonunda beni hayal kırıklığına uğrattı: Bu sözde büyük başarıyı elde ettiğim için tek ödülüm, oynadığım karakter bile olmayan birkaç karakter için alternatif kostümlerdi.
Hikayeyi detaylandırmak için iyi bir bilginin kilidini açmaya bile razıydım, ancak koleksiyon menüsünde bazı günlük girişleri ve anılar olmasına rağmen, bunlar bile benim için ilgi çekici ibreyi hareket ettiremedi.
Sanırım hikayenin 30 veya daha fazla farklı karakterle tamamlandıktan sonra çözülme veya en azından daha fazlasının ortaya çıkma şansı her zaman vardır, ancak bu noktada umutlu değilim.
Ama bunun için son bir şey söyleyeceğim: Warriors: Abyss, ana Dynasty Warriors oyunlarında atladığım karakterlerle deney yapmam için bana yeni bir bakış açısı kazandırdı. Burada Zhang Liao ve Sima Yi gibi karakterlerle oynamak, bir dahaki sefere ana oyunlarda göründüklerinde onlara daha fazla dikkat vermem konusunda ilgimi çekti.
Karar
Warriors: Abyss açık uçlu, kalıplaşmış hikayesinde ve kes,yapıştır boss savaşlarında tökezleyebilir ancak dövüşlerinden gelen tekrar oynanabilirlik ve çok sayıda karakter ve yapının özelleştirilmesi, onlarca saatlik roguelite koşuları boyunca binlerce düşmanı alt etmemi sağladı.Dynasty Warriors gibi uzun süredir devam eden bir serinin yeni türler denemesi görmek her zaman harikadır çünkü bu genellikle yeniliğe yol açar ve Abyss, devasa bir karakter kadrosunun ve abartılı Mousu aksiyonunun fikirlerini uyarlamada genel olarak başarılıdır.