emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Hikaye Ekle

ZOWIE G-SR Mousepad İncelemesi

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Zowie, espor dünyasında ve ortalama oyuncular arasında oldukça popüler bir üreticidir.

Şirketin fareleri muhtemelen mousepad'lerinden daha iyi biliniyordur, ancak bugün inceleyeceğim şey ikincisi yada en azından bunlardan biri.

Oldukça kısa bir inceleme, ancak satın alma kararı vermek için bilmeniz gereken tüm önemli bilgiler bu Zowie G-SR mousepad incelemesinde yer alıyor.

ddd.jpg

Zowie G-SR, paketinden ilk çıktığında, bir araya getirilme biçimiyle bende oldukça sıkıcı bir ilk izlenim bıraktı.

Mousepad, ürünün bir kısmını görebileceğiniz küçük dairesel bir pencereye sahip uzun, siyah bir karton kutuda gelir. Kutunun arkasında barkod etiketini ve ürün bilgilerini göreceksiniz.

Paketle ilgili sorunum, rulo halinde olması. Rulo halindeki mousepad paketlerinin büyük bir hayranı değilim ve bunun iyi bir nedeni var.

Bunun nedeni, rulo halindeki paketlerin açıldığında mousepad üzerinde kırışıklıklar ve çıkıntılar bırakması ve bazen bunları düzeltmenin zor olabilmesidir.

Ancak, bu pedin aksine, Zowie G-SR'yi düzeltmek o kadar kolay değildi. Bir haftalık kullanımdan sonra bile yanlarda hala biraz genişleme olduğunu gördüm.

Şimdi, burada mousepad'i kullanırken genişletilmiş kenarların yolunuza çıkmaması için yeterli alan var, ancak kullanırken fareyi pad'in kenarlarına doğru hareket ettirme eğiliminde olan biriyseniz, bunu görmezden gelmeniz daha zor olacaktır.

Özelliklere geçmeden önce göz testinden biraz bahsedeyim.

Mousepad nispeten büyük ama ince bir mousepad gibi görünüyor. O kadar ince değil ki farenin çok derine batması ve masayı çizmeye başlaması konusunda endişeleniyorum ama oldukça ince görünüyor.

Eğer mousepad'i aşırı engebeli bir zemine koymayı planlıyorsanız, mousepad'in ne kadar ince olduğu daha da belirginleşecek ve performans etkilenecektir.

dddd.jpg

Şimdi teknik özelliklere geçelim.

Pad aslında kağıt üzerinde göründüğünden daha kalın. 3,5 mm kalınlığındadır.

Zowie G-SR de 470 mm genişliğinde ve 390 mm uzunluğunda. Bu boyutların sonucu diğer mousepad'lere kıyasla daha "kare" bir şekil, ancak sanırım dikeyden daha yatay olan mousepad'leri tercih ediyorum.

Eğer çok fazla yer kaplayan bir monitörünüz varsa, o zaman dikey olarak daha az yer kaplayan bir altlık tercih edebilirsiniz.

eee.jpg

Gördüğünüz gibi, pedin üst kısmında üreticinin logosu var. Bu yakınlaştırılmış bir resim, bu yüzden göründüğü kadar büyük değil.

Ped burada hoş ve pürüzsüz hissettiriyor ve benim çok sevdiğim dikişli kenarları var. Dikişli kenarlar da çok iyi yapılmış ve sadece öyle olsun diye orada değil.

Fare altlıklarında sıklıkla olduğu gibi, Zowie G-SR'nin tabanı kauçuklaştırılmış ve pürüzsüzdür, dokusu yoktur. Farenizi üzerinde salladığınızda fare altlığının sürüklenmeden yerinde durmasına yardımcı olur.

HIZ

Burada hız ve kontrol arasında oldukça iyi bir denge var. Yine de, bir tarafı seçmem gerekirse, Zowie G-SR'nin kontrolden çok hıza doğru meyilli olduğunu söylerdim.

Kesinlikle denediğim bazı mousepadlerden daha hızlı, ancak kayması abartılı değil ve hızlı tempolu FPS oyunlarını oldukça iyi idare ediyor.

Mousepad'in durdurma gücü hızına rağmen hala dikkate değer, bu nedenle oyun oynarken hedeflerinizi aşma eğilimindeyseniz ve daha fazla kontrole ihtiyacınız varsa sağlam bir seçenek haline gelebilir.
Oyun İçi

Harika bir denge, oyun içinde harika ve tutarlı bir performans anlamına gelir ve Zowie G-SR'de durum tam olarak budur.

En iyi sonuçları elde etmek için daha hızlı mousepad'ler kullanmanızın gerektiği oyunlar olduğunu da belirtmeliyim, bu yüzden dengeyi sağlamanın kesinlikle en iyi seçenek olmadığı durumlar da var.

Ancak, çok çeşitli oyunlar oynayan ve sürekli olarak mousepad değiştirmek istemeyen biri için en tutarlı seçenektir.

Bakım

Zowie G-SR'nin üretim kalitesi oldukça sağlam, dolayısıyla bakım üreticinin kesinlikle dikkate aldığı bir konu.

Sadece sabun, su ve bir bezle temizlemesi oldukça kolaydır ve zahmetsizce tüm kir ve tozu temizlemelisiniz. Ayrıca, yıkamayla mahvolabilecek fark edilir hassas parçalar yoktur.
Zowie G-SR'yi tavsiye eder miyim? Evet, rahatlıkla. Hem amatörler hem de profesyoneller arasında bu kadar popüler olmasının bir nedeni var ve bu nedeni oldukça açık bir şekilde görüyorum.

Burada kullanılan malzemeler kaliteli, dikişli kenarlar çok iyi yapılmış, performans tutarlı ve iyi dengelenmiş ve fiyatı da paraya göre iyi bir değer.

Rulo halindeki ambalajın genişleyen kenarlarını kolay kolay unutamam ve bu yüzden hala puanım düşüyor, ama bunun kesinlikle vazgeçirici bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Bu sağlam ve güvenli bir satın alma işlemidir, bu yüzden satın almaya karar verirseniz yanlış yapmış olmazsınız.

asd.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri