SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
Hikaye Ekle

Altın Konu SteelSeries QcK Gaming Mouse Pad İnceleme

Lorenzo

Vatan, Türk’ün Kalesi!
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Co Admin
Developer
Yönetici
Turnuva
Admin
Yarışma
Paylaşım
Konular
3,010
Çözüm
31
Online süresi
7mo 18d
Reaksiyon Skoru
6,015
Altın Konu
507
TM Yaşı
10 Yıl 5 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
399
MmoLira
119,723
DevLira
121
Ticaret - 100%
2   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1770161447637.png

Faremin altındaki eski mousepad yıpranmıştı ve tracking sorunları yaşamaya başlamıştım. Razer Gigantus bakmıştım ama fiyatı sadece bir pad için fazla gelmişti. SteelSeries QcK modelini çok kişi öneriyordu forumlarda, klasik bir üründü. Kumaş yüzeyli tasarımı vardı, hassas hareket için ideal olmalıydı. Orta boy seçeneğini aldım, 320x270 mm boyutundaydı. Kalınlığı 2mm civarındaydı, ince ama sağlam görünüyordu. Alt kısım kauçuktu, kaymayı engelliyordu iddiasına göre. Fiyatı gerçekten makuldü, denemeye değer dedim.

Ambalajdan çıkardığımda rulo şeklinde geliyordu, düzleşmesi için bekledim. Masaya serdim, birkaç saat sonra düzeldi kenarlar. Yüzey dokusu pürüzsüzdü, elimi gezdirdiğimde yumuşak hissettim. Dikiş kenarlar vardı etrafında, yıpranmayı önlüyordu. Rengi siyahtı, SteelSeries logosu ortada basılıydı. Alt kısım gerçekten kaymıyordu, masaya yapışıyordu adeta. Fareyi üzerine koydum, kayma testi yaptım sorunsuzdu.

Oyun oynarken farkı hemen anladım açıkçası. Fare hareketi çok daha smooth geldi, eski pad takılıyordu hep. Valorant'ta crosshair placement daha hassas oldu, mikro ayarlamalar kolaydı. CS2'de spray control yaparken tutarlılık arttı bence. Apex'te tracking düzeldi, düşmanları takip etmek rahatladı. Low sense kullanıyorum, geniş hareketler yapıyorum sürekli. Pad yeterince büyüktü benim için, kenardan çıkmıyordum. Flick shot'larda yüzey direnci ideal seviyedeydi, ne çok kaygan ne çok tutuyordu.

Yüzey temizliği kolay, nemli bezle sildim birkaç kez. Kahve döktüm yanlışlıkla, hemen ıslandı tabii. Makinede yıkamayı denedim, renk solmadı şaşırdım. Kuruttuktan sonra düzleşmedi tam, biraz dalgalandı kenarlar ama ütü ile hallettim. Koku yoktu üründe, bazı ucuz padler kimyasal kokuyordu hatırlıyorum. Altı aydır kullanıyorum şimdi, yüzey aşınması yok henüz ve dikişler sağlam duruyor. Basit bir ürün ama işini mükemmel yapıyor, bazen en iyi yatırımlar böyle sade şeyler oluyor zaten.

Paylaşım için teşekkürler.

Ellerine sağlık, paylaşım için teşekkürler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri