Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Fixli ve Tertemiz Altyapı Server Files

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Eline sağlık abi paylaşım için teşekkürler

x demiş ki ;
Emma kendisi paylaşılsın istemiyir.

Hepinize selamlar dostlar. Bugün piyasada neredeyse adam akıllı bir altyapı bulunmuyor. Bende elimdeki dosyayı saklamanın bana bir faydası olmayacağına kanaat getirdim ve bu yüzden paylaşmaya karar verdim. Piyasada bulunan nadir altyapılardan birisi olacağını düşünüyorum. Her yöne çevirebilirsiniz. Nasıl kullanacağınız size kalmış. Tavsiyem ne olduğu belli olmayan dosyalar yerine bu dosyaları kullanın. Aşağıda detayları yazacağım. Hepinize şimdiden iyi kullanımlar. Farklı forumlarda paylaşmayacağım fakat paylaşırsanız forumun veya benim adımı verirseniz sevinirim. Emek hırsızlığı yapılması hoş değil.

ÖNEMLİ
Hem googleden hemde Microsoft Store üzerinden python3 indirin. Path'e ekleyin. Yoksa python3 hatası alırsınız.
Kod:
Dosyalar Hakkında Bilgiler

Windowsta derleniyor ve kullanılıyor. FreeBSD için uyarlama gerekiyor.
İsteğe göre mariadb veya mysql kullanabilirsiniz. (Gamede define mevcut.)
Son sürüm c++ kullanıyor.
Martysamanın v5.8'e kadar eklediği bütün @fixme'leri çekildi. Ekstra saçma
sapan fixler eklemedim.
İçerisinde sökülmüş güzel sistemler var.

Dosyalardaki gözüme çarpan 2 hata:
1- K envanteri yenileyince eşyalara tıklanmıyor.
2- Çevrimdışı pazarın kontrolleri eksik onları eklemek gerek.
3- Dracarys'in Clip Maski ile Official Clip mask kod olarak bazı yerlerde çakıştığı için
tam performanslı çalışmıyor. Official olup clip mask kullanan sistemlerde bozukluk var.
Uyarlamasının yapılması gerekiyor.

0708_123813.webp

0715_094645.webp

buda kurulum video

Ekli dosyayı görüntüle 132741
Paylasim icin tesekkurler eline saglik hocam :) eksik olma bu tarz sevenler icin sistem sokmelik olarak kullanilabilir 🙏🏻

Elinize Sağık. Güzel Çalışma

Çok iyi bir çalışma, teşekkürler!
Kurulum videosu bozuk gibi görünüyor :(

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri