Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Eklentili Bugları Fixli Altyapı Server Files [Lycansız ve Simyasız]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Şuan güncel olarak bilinen bug açık gibi şeyleri sence varmıdır şuan bunu alıp geliştiricek arkadaşlar tam olarak ne yapmalı büyük projeler için rica etsem biraz bilgi paylaşım sağlar mısınzı alt yapısı nedir python sürümü kaçtır vs gibi cünkü bunlar önemli, güncel sistemler ekliyebilmek için en azından bunlar için yardımcı olabilirseniz.

Şuan güncel olarak bilinen bug açık gibi şeyleri sence varmıdır şuan bunu alıp geliştiricek arkadaşlar tam olarak ne yapmalı büyük projeler için rica etsem biraz bilgi paylaşım sağlar mısınzı alt yapısı nedir python sürümü kaçtır vs gibi cünkü bunlar önemli, güncel sistemler ekliyebilmek için en azından bunlar için yardımcı olabilirseniz.
Bu filesi geliştirmeyi bıraktım zamanında piyasada bulunan fixleri attım içerisine ancak yinede illaki sorunlar vardır yarım bırakılmış bir files ama eğer altyapı projesi düşünüyorsan MEKA#3706 iletişime geçebilirsin şuan onla devam ediyorum herhangi bir sorun vesaire yok 0 mainline geliştiriyor.

Elinize sağlık

24 saat icinde kırık linkleri güncelleyiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri