- Konular
- 7
- Online süresi
- 6g 44673s
- Reaksiyon Skoru
- 155
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 55
- TM Yaşı
- 8 Ay 7 Gün
- MmoLira
- 1,829
- DevLira
- 6
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Eline sağlık abi paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 69
- Online süresi
- 1ay 19g
- Reaksiyon Skoru
- 517
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 225
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 10 Gün
- MmoLira
- 3,972
- DevLira
- 9
Paylasim icin tesekkurler eline saglik hocamx demiş ki ;
Emma kendisi paylaşılsın istemiyir.
Hepinize selamlar dostlar. Bugün piyasada neredeyse adam akıllı bir altyapı bulunmuyor. Bende elimdeki dosyayı saklamanın bana bir faydası olmayacağına kanaat getirdim ve bu yüzden paylaşmaya karar verdim. Piyasada bulunan nadir altyapılardan birisi olacağını düşünüyorum. Her yöne çevirebilirsiniz. Nasıl kullanacağınız size kalmış. Tavsiyem ne olduğu belli olmayan dosyalar yerine bu dosyaları kullanın. Aşağıda detayları yazacağım. Hepinize şimdiden iyi kullanımlar. Farklı forumlarda paylaşmayacağım fakat paylaşırsanız forumun veya benim adımı verirseniz sevinirim. Emek hırsızlığı yapılması hoş değil.
ÖNEMLİ
Hem googleden hemde Microsoft Store üzerinden python3 indirin. Path'e ekleyin. Yoksa python3 hatası alırsınız.
Kod:Dosyalar Hakkında Bilgiler Windowsta derleniyor ve kullanılıyor. FreeBSD için uyarlama gerekiyor. İsteğe göre mariadb veya mysql kullanabilirsiniz. (Gamede define mevcut.) Son sürüm c++ kullanıyor. Martysamanın v5.8'e kadar eklediği bütün @fixme'leri çekildi. Ekstra saçma sapan fixler eklemedim. İçerisinde sökülmüş güzel sistemler var. Dosyalardaki gözüme çarpan 2 hata: 1- K envanteri yenileyince eşyalara tıklanmıyor. 2- Çevrimdışı pazarın kontrolleri eksik onları eklemek gerek. 3- Dracarys'in Clip Maski ile Official Clip mask kod olarak bazı yerlerde çakıştığı için tam performanslı çalışmıyor. Official olup clip mask kullanan sistemlerde bozukluk var. Uyarlamasının yapılması gerekiyor.
![]()
![]()
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
buda kurulum videoLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ekli dosyayı görüntüle 132741

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)