Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Cevaplandı İtem ismi değişmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DonErkurto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 597

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamlar. Mesela efsun nesnesinin ismini değiştireceğim fakat ismini item names ve protodan değiştirdiğimde isim değişmemiş oluyor. Farklı bir itemin ismini değiştireceğim zaman isim değişiyor fakat efsun ve büyülü metalin ismi değişmiyor.

Çözüm
Öyle yapıyorum zaten yine de itemin ismi değişmiyor. Diyelim itemin adı "Büyülü Metal" ben bunu "Sihirli Metal" olarak değiştirdiğim zaman envantere büyülü metal olarak geliyor fakat itemi yere sildiğimde "Sihirli Metal başarıyla silindi." yazıyor.
@brs77 Modumuz çözümünü vermiş.
Sorununuz tamamen pack ile alakalı. 24 saatten fazla süredir konuya olumlu-olumsuz dönüş yapmadınız.
Çözüldüyse bildiriniz. Sorun devam ediyorsa alttaki adımları uygulayınız.
Item_names.txt ve item_proto.txt yi dump_proto.exe ile derleyin oluşan item_proto'yu
pack\locale_tr\locale\tr klasörüne atıp locale_tr yi kapatıp pack klasörüne atınız.
Öyle yapıyorum zaten yine de itemin ismi değişmiyor. Diyelim itemin adı "Büyülü Metal" ben bunu "Sihirli Metal" olarak değiştirdiğim zaman envantere büyülü metal olarak geliyor fakat itemi yere sildiğimde "Sihirli Metal başarıyla silindi." yazıyor.
@brs77 Modumuz çözümünü vermiş.
Sorununuz tamamen pack ile alakalı. 24 saatten fazla süredir konuya olumlu-olumsuz dönüş yapmadınız.
Çözüldüyse bildiriniz. Sorun devam ediyorsa alttaki adımları uygulayınız.
Item_names.txt ve item_proto.txt yi dump_proto.exe ile derleyin oluşan item_proto'yu
pack\locale_tr\locale\tr klasörüne atıp locale_tr yi kapatıp pack klasörüne atınız.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri