Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Cevaplandı Metin2 item iconu değişmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3AAA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Değerli forum kullanıcıları localde item_list.txt item iconu ekliyorum olmuyor yeni eklediğime icon kullanmak istiyiyorum oda olmuyor icon.eix/epk de sorun yok bulunduğu konuma atıyorum yok çok tuhaf bir olay ile karşı karşıyayım item_list.txt atıyorum size

mesela eklediğim item yok isim değiştiriyorum olmuyor başka fileslerde oluyor mantık bu bu kullandığım alt yapıda değişmiyor sebebi nedir
7919 ETC icon/item/7919.tga

ek olarak müzik olmasına rağmen açılmıyor böyle gösteriyor
Ekran Alıntısı.PNG

müzik ile alınan hata sysyer
0325 21:20:11924 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : d:/ymir work/bgm/enter_the_east.mp3
0325 21:20:18976 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : d:/ymir work/bgm/M2BG.mp3

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Çözüm
Funny#1111 Discord'dan ulaş yardımcı olayım.
sağolsun kendisi geldi müzik olayında çok mantıklı bir fikir verdi hemen mantığı anladım yaptım ek olarak
Unknown window flag floatanimate
sorununu kendisi çözdü ufak bir hata yapmışım
@olkan41 de teşekkürler hiç roota bakmak aklıma gelmedi @Can Öcalan iki arkadaşda yardımcı olmuştur konu kapatılabilir.

Çözüm: Failed to load stream sound : d:/ymir work/bgm/enter_the_east.mp3 _ root içerisinde müzik yolunu d:/ymir work/bgm/ belirlemiş filesde ancak oyunun orjinal yapısında BGM/ şeklinde yada bgm/ şeklinde olur bu şekilde değişirseniz sorun düzelicektir

2ci sorun localde item_list.txt ne yapsam işlemiyordu ancak root üzerinden çekiyor kullandığım filesde icon...
o zaman item_list.txt'yi root'dan çekerdir :) Kontrol et bakalım orada var mı
sen kral adamsın düzeldi şunun sebebi nedir peki oyun müzikleri gelmiyor şöyle hata geliyor
d:/ymir work/bgm/enter_the_east.mp3
Ekran Alıntısı.PNG

ek olarak sunucuda ve packda olmasına rağmen bu sysyer alınıyor

ve en önemli sorun oyundan atıyor animasyonlu pencere eklemiştim bilmiyorum ondan kaynaklı mı sürekli sysyer veriyor ve oyundan atıyor açılışıma az kaldı çözümü nedir teşekkür ederim @olkan41
Unknown window flag floatanimate

sen kral adamsın düzeldi şunun sebebi nedir peki oyun müzikleri gelmiyor şöyle hata geliyor

Ekli dosyayı görüntüle 93727
ek olarak sunucuda ve packda olmasına rağmen bu sysyer alınıyor

ve en önemli sorun oyundan atıyor animasyonlu pencere eklemiştim bilmiyorum ondan kaynaklı mı sürekli sysyer veriyor ve oyundan atıyor açılışıma az kaldı çözümü nedir teşekkür ederim @olkan41
bgm packını aç bgm klasöründeki müzikleri oraya at

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri