kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışmıyor Ankamt2 mini hack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Stabily
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Stabily

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
9
Online süresi
5d 15h
Reaksiyon Skoru
29
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 2 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
86
MmoLira
3,156
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

selamlar, kendim için yazdığım anka2 sunucusundaki yazılımımı paylaşmak istedim özen göstermedim kendim kullanıyorum diye ama son zamanlarda
servere girmedigim için paylasmak istedim.

resim_2025-01-13_174026876.png

yönetici olarak çalıştırıp pıd ı yazın sonra aktifleştire basın

serverin koruması isim label taradığı için özelliklerin isimleri farklı , duvardan g = wallhack , sekme = sekmeme , önemsizleştir = rakibi ve mobları önemsizleştirir rakip size skill atarken vurursanız animasyonu iptal olur bu sayede ileri geri itilmezssiniz aynı şey moblardada geçerli , uzaktan v = skill raiudus , animasyon s = animasyon speed , rakip sekme = rakibin veya mobun sekmemesini sağlar bu sayede daha fazla hasar çıkarırsınız ,çekme hedeflenen rakibi veya mobu yanınıza çeker , rakibe git = hedeflenen rakibin veya mobun yanına ısınlanır

23.02 güncellendi.
içine rakibin efektleri kaldırma ekledim rakibin tüm efektlerini kaldırır örnek ruh yediginizde ileri geri savrulmazssınız.

hesabımı vslik yapınca ittirilmeme felan ekliyecegim

Link :

VT :

Son düzenleme:
selamlar, kendim için yazdığım anka2 sunucusundaki yazılımımı paylaşmak istedim özen göstermedim kendim kullanıyorum diye ama son zamanlarda

Ekli dosyayı görüntüle 129837

serverin koruması isim label taradığı için özelliklerin isimleri farklı , duvardan g = wallhack , sekme = sekmeme , önemsizleştir = rakibi ve mobları önemsizleştirir rakip size skill atarken vurursanız animasyonu iptal olur bu sayede ileri geri itilmezssiniz aynı şey moblardada geçerli , uzaktan v = skill raiudus , animasyon s = animasyon speed , rakip sekme = rakibin veya mobun sekmemesini sağlar bu sayede daha fazla hasar çıkarırsınız ,çekme hedeflenen rakibi veya mobu yanınıza çeker , rakibe git = hedeflenen rakibin veya mobun yanına ısınlanır

Link :
VT :
hocam bunları cheat engineden yapıyorsunuz ?

Ekli dosyayı görüntüle 129837

Link :
VT :
rakip sekme nasıl yapabilirim mesela anlatma şansınız var mi

Kaynak kodu eklenebilir mi lütfen?

Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri