HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yönetici olarak acıp aktifleştire basın sekmeme harici diğer tuşlular bas bırak seklinde çalışır
çalışmayan özellikler : game speed , rakibi çekme güncellencekler
animsayon iptali : kullandıgınız skill hasar attıktan sonra animsayonu iptal edip diğer skilli atarsınız
rakibin efekt kaldır : rakip size efekt etkisi uygulayamaz örnek zihinselden ruh - güçlü yediginizde ileri - geri savrulmazssınız (rakibi hedeflemeniz gerekiyor)
diğerleri klasik özellikler
turnuva öncesi kullanın fix yediginde güncellenicek
28,02 güncellendi
link : #fix müsait olunca güncellicem#fix
animsayon iptali : kullandıgınız skill hasar attıktan sonra animsayonu iptal edip diğer skilli atarsınız
rakibin efekt kaldır : rakip size efekt etkisi uygulayamaz örnek zihinselden ruh - güçlü yediginizde ileri - geri savrulmazssınız (rakibi hedeflemeniz gerekiyor)
28,02 güncellendi
link : #fix müsait olunca güncellicem#fix
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
nerde takıldın bana özelden yaz deneyelim hocamhocam bir video çeksenizde bizde öğrensek crox2 de çok denedim radius yapamadım rangede![]()
hocam bir video çeksenizde bizde öğrensek crox2 de çok denedim radius yapamadım rangedeoyun açıkken aktifleştire basın sekmeme harici diğer tuşlular bas bırak seklinde çalışır
Ekli dosyayı görüntüle 133488
link :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
vt :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.

nerde takıldın bana özelden yaz deneyelim hocamhocam bir video çeksenizde bizde öğrensek crox2 de çok denedim radius yapamadım rangede![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...