HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
serverime uyumlu dum proto nasıl yapılır yardımcı olucak varmı bir cok dum protoyu ındırdım fakat olmadı
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Birlikte gelen yok malesefHerhangi bir dump_proto kullanamazsınız, dosyalarınızla birlikte gelen dump_protoyu kullanmalısınız. Bir dump_protoyu dosyalara uyarlamak için çok fazla bilgiye ihtiyacınız var.
Alt yapını ögrenirsen eğer boş bir halini bulup dump protonu taşıyabilirsin.serverime uyumlu dum proto nasıl yapılır yardımcı olucak varmı bir cok dum protoyu ındırdım fakat olmadı
yok kral alt yapıyı bulamam yabancı bir files kestim umudumuAlt yapını ögrenirsen eğer boş bir halini bulup dump protonu taşıyabilirsin.
ekli olan sistemlerini tek tek geçirmen gerekli sonrasında sorunsuz şekilde calışcaktır sıfır dump hazırlamanın en kolay yolu budur.