Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı MARTY SAMA 5.8 DUMPPROTO (MYSQLPROTO)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aalperlp06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 322

aalperlp06

A Alper Cihan
TM Üye
Konular
12
Çözüm
3
Online süresi
3d 15h
Reaksiyon Skoru
10
Altın Konu
0
Başarım Puanı
95
MmoLira
1,065
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Martysama 5.8 files kullanıyorum ve ilk defa kullanmaya başladım dumpproto işlemi için mysqlproto diye bir klasör var fakat nasıl kullanacağımı anlayamadım içerisinde .json kısmını server ip ve şifresini göre güncelledim yinede proto dosyasını kapatıp açamıyorum txt dosyasınıda yanlış bilmiyorsam filezilla srv1 kısmından item proto txt ya da mob proto txt alıp denedim fakat yine dosyayı kapatmadı sebebini anlayamadım yardımcı olabilecek birisi varsa çok seviniri, teşekkürler.

Hocam teşekkür ederim açıklamalar için fakat bir problem var ve kaynağını bir türlü çözemedim dediklerini yaptım fakat bir şey değişmedi

/home/gdb_serverfiles/main/srv1/share/conf buradaki item proto txt ve mob proto txt ile ilgilencem yoksa

/home/gdb_serverfiles/main/srv1/db buradakiler ile mi
/home/gdb_serverfiles/main/srv1/db klasöründeki item_proto.txt ve mob_proto.txt kısayoldur /home/gdb_serverfiles/main/srv1/share/conf içerisindeki item ve mob protoyu düzenle.

Son düzenleme:
Normal exe build alır gibi release değil debug şeklinde aldığımda exeli klasör gelecek oradan düzenleme yapacağım doğru mu anladım hocam
Evet debug edicen oraya klasor exe cikcak onu kullancan

/home/gdb_serverfiles/main/srv1/db klasöründeki item_proto.txt ve mob_proto.txt kısayoldur /home/gdb_serverfiles/main/srv1/share/conf içerisindeki item ve mob protoyu düzenle.
Tamamdır hocam teşekkür ederim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri