Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Proje Düzenimizde Değişikliğe Gidiyoruz !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tranquillo

Yıldızlarda Kayar
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
Konular
6,064
Online süresi
2ay 9g
Reaksiyon Skoru
6,024
Altın Konu
6
Başarım Puanı
511
TM Yaşı
12 Yıl 1 Ay 14 Gün
MmoLira
13,099
DevLira
56

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

İyi günler dilerim forumumuzun değerli üyeleri. Proje sistemimizdeki yaptığımız değişiklikleri sizlere sunmak istiyoruz. Yaptığımız değişiklikler sayesinde projelerimize katılarak birbirinden güzel ödüller kazanabilirsiniz.

Bu günden itibaren, projelerimize katılım sağlayıp sonuçlanmasında katkı sağlayan normal üyelerimiz

1-) Projenin yoğunluğuna ve performansa göre

ayinuyesi.png

vip.png

paylasimci.png

ranklarını elde etme fırsatına sahip olacaklar.

2-) 750 mmolira projeye katılım ödülü kazanma fırsatına sahip olacaklar. (Proje sonunda ekstra performans ödülü olarak mmolira kazanma fırsatı da vardır.)

Bu günden itibaren, projelerimize katılım sağlayıp sonuçlanmasında katkı sağlayan yönetim üyelerimiz

ayiny.png

paylasimci.png

vip.png

2-) 750 mmolira projeye katılım ödülü kazanma fırsatına sahip olacaklar. (Proje sonunda ekstra performans ödülü olarak mmolira kazanma fırsatı da vardır.)

Katılım sağlamak isteğiniz projelerimiz olursa bana özel mesaj atarak başvuruda bulunabilirsiniz.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Güzel bir proje olmuş elinize sağlık :)

İyi günler dilerim forumumuzun değerli üyeleri. Proje sistemimizdeki yaptığımız değişiklikleri sizlere sunmak istiyoruz. Yaptığımız değişiklikler sayesinde projelerimize katılarak birbirinden güzel ödüller kazanabilirsiniz.

Bu günden itibaren, projelerimize katılım sağlayıp sonuçlanmasında katkı sağlayan normal üyelerimiz

ayinuyesi.png

vip.png

paylasimci.png

2-) 3000 mmolira projeye katılım ödülü kazanma fırsatına sahip olacaklar. (Proje sonunda ekstra performans ödülü olarak mmolira kazanma fırsatı da vardır.)

Bu günden itibaren, projelerimize katılım sağlayıp sonuçlanmasında katkı sağlayan yönetim üyelerimiz

ayiny.png

paylasimci.png

vip.png

2-) 3000 mmolira projeye katılım ödülü kazanma fırsatına sahip olacaklar. (Proje sonunda ekstra performans ödülü olarak mmolira kazanma fırsatı da vardır.)

Aktifte veya pasifte olan projelerimizi buradan takip edebilirsiniz. Katılım sağlamak isteğiniz projelerimiz olursa bana özel mesaj atarak başvuruda bulunabilirsiniz.
Hayırlı olsun da linke tıklayınca “Bu sayfayı veya bu işlemi gerçekleştirecek izniniz yok.” hatası alıyorum

Hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri