- Konular
- 6,064
- Online süresi
- 2ay 9g
- Reaksiyon Skoru
- 6,024
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 14 Gün
- MmoLira
- 13,099
- DevLira
- 56
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
İyi günler dilerim forumumuzun değerli üyeleri. Proje sistemimizdeki yaptığımız değişiklikleri sizlere sunmak istiyoruz. Yaptığımız değişiklikler sayesinde projelerimize katılarak birbirinden güzel ödüller kazanabilirsiniz.
Bu günden itibaren, projelerimize katılım sağlayıp sonuçlanmasında katkı sağlayan normal üyelerimiz
1-) Projenin yoğunluğuna ve performansa göre
ranklarını elde etme fırsatına sahip olacaklar.
2-) 750 mmolira projeye katılım ödülü kazanma fırsatına sahip olacaklar. (Proje sonunda ekstra performans ödülü olarak mmolira kazanma fırsatı da vardır.)
Bu günden itibaren, projelerimize katılım sağlayıp sonuçlanmasında katkı sağlayan yönetim üyelerimiz
2-) 750 mmolira projeye katılım ödülü kazanma fırsatına sahip olacaklar. (Proje sonunda ekstra performans ödülü olarak mmolira kazanma fırsatı da vardır.)
Katılım sağlamak isteğiniz projelerimiz olursa bana özel mesaj atarak başvuruda bulunabilirsiniz.
Bu günden itibaren, projelerimize katılım sağlayıp sonuçlanmasında katkı sağlayan normal üyelerimiz
Bu günden itibaren, projelerimize katılım sağlayıp sonuçlanmasında katkı sağlayan yönetim üyelerimiz
Katılım sağlamak isteğiniz projelerimiz olursa bana özel mesaj atarak başvuruda bulunabilirsiniz.
Son düzenleme:
- Konular
- 59,185
- Online süresi
- 4ay 14g
- Reaksiyon Skoru
- 14,227
- Altın Konu
- 2,398
- Başarım Puanı
- 1,051
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 694,336
- DevLira
- 234
Hayırlı olsun. 
- Konular
- 34
- Online süresi
- 2ay 4g
- Reaksiyon Skoru
- 188
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 146
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 17 Gün
- MmoLira
- 1,002
- DevLira
- 18
Güzel bir proje olmuş elinize sağlık 
- Konular
- 1,961
- Online süresi
- 18g 32176s
- Reaksiyon Skoru
- 1,615
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 359
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 25 Gün
- MmoLira
- 9,687
- DevLira
- 0
Hayırlı olsun da linke tıklayınca “Bu sayfayı veya bu işlemi gerçekleştirecek izniniz yok.” hatası alıyorumİyi günler dilerim forumumuzun değerli üyeleri. Proje sistemimizdeki yaptığımız değişiklikleri sizlere sunmak istiyoruz. Yaptığımız değişiklikler sayesinde projelerimize katılarak birbirinden güzel ödüller kazanabilirsiniz.
![]()
![]()
![]()
2-) 3000 mmolira projeye katılım ödülü kazanma fırsatına sahip olacaklar. (Proje sonunda ekstra performans ödülü olarak mmolira kazanma fırsatı da vardır.)
![]()
![]()
![]()
2-) 3000 mmolira projeye katılım ödülü kazanma fırsatına sahip olacaklar. (Proje sonunda ekstra performans ödülü olarak mmolira kazanma fırsatı da vardır.)
Aktifte veya pasifte olan projelerimizi buradan takip edebilirsiniz. Katılım sağlamak isteğiniz projelerimiz olursa bana özel mesaj atarak başvuruda bulunabilirsiniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)