HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet o eklenen sistemde animasyon olmayınca core yiyor ama düzeltmek mevcut tabiki şuan yapmış olduğum güncel bot sisteminde botlar normal oyuncu gibi konuşup doğaçlama da olsa şuanlık gerçek oyuncuya cevap vermekte. Kısaca sorunlu şeyleri düzeltmek insanların elindeLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
hocam ben ws attırıyorum dans ettiriyorum moblara metinlere saldırı yaptırıyorum düelle atınca random şekilde 1 saniye ile 60 saniye arasında kabul edip saldırıya başlıyor istersen bir göz at muhakkak yardımcı olacaktır hareket edince animasyon olmadığı için core yiyor demişler ama ben o işi hallettim![]()
ben de mesaj yazdırıp pm attırıyorum arkadaşa dosyaları attım oradan ipucu alabilir sanırımEvet o eklenen sistemde animasyon olmayınca core yiyor ama düzeltmek mevcut tabiki şuan yapmış olduğum güncel bot sisteminde botlar normal oyuncu gibi konuşup doğaçlama da olsa şuanlık gerçek oyuncuya cevap vermekte. Kısaca sorunlu şeyleri düzeltmek insanların elinde

Yani botu ekleyebilsek
pm imiş ölme imiş slota metine saldırma imiş düello imiş bunlar zamanla halledilir
neyse olmazsa bir iki makine alınır o iş başka şekil de çözülür
ama merak da etmedim değil bot pm nasıl atıyor hadi attı diyelim asıl önemli olan pmdeki diyalog nasıl devam ediyor 
pm imiş ölme imiş slota metine saldırma imiş düello imiş bunlar zamanla halledilir
neyse olmazsa bir iki makine alınır o iş başka şekil de çözülür
ama merak da etmedim değil bot pm nasıl atıyor hadi attı diyelim asıl önemli olan pmdeki diyalog nasıl devam ediyor 
bu attığın dosyada var mı pm atma sistemiEvet o eklenen sistemde animasyon olmayınca core yiyor ama düzeltmek mevcut tabiki şuan yapmış olduğum güncel bot sisteminde botlar normal oyuncu gibi konuşup doğaçlama da olsa şuanlık gerçek oyuncuya cevap vermekte. Kısaca sorunlu şeyleri düzeltmek insanların elinde
animasyonu nasıl halletin ki bu paylasılanın fixi var mı senin paylastıgının içinde mevcut mu animasyon core fixiLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
hocam ben ws attırıyorum dans ettiriyorum moblara metinlere saldırı yaptırıyorum düelle atınca random şekilde 1 saniye ile 60 saniye arasında kabul edip saldırıya başlıyor istersen bir göz at muhakkak yardımcı olacaktır hareket edince animasyon olmadığı için core yiyor demişler ama ben o işi hallettim![]()